♥ Long time ago

Med knutna nävar ställs jag nu mot väggen.
Ögonen tindrar inte längre av samma frihet.
Någons andetag biter mitt inre till små flisor. gör min röst
ohörd, trampar på mitt hjärta.
I min mun smakar allt rött, och lukten av rädsla
sitter i mina kläder. Frosten ute på marken lämnades
kvar av en anledning, och det får mina tårar att falla.
Läpparna går inte längre att forma, du kan inte läsa dem.
Orden kvider i det tomma intet, vet inte vart jag ska börja.
Livet har många vägar att erbjuda, men för mig finns bara en, och den
vill jag vandra tillsammans med dig. Snälla, kom tillbaka.


♥ Human reaction

Allt eller ingenting ?

Jag leker en lek, l e k a -g l a d -o c h- b e k y m m e r f r i- l e k e n.
Jag ler och skrattar så falskheten klingar.
Medan äckelkänslorna väller innåt och innåt i magen, snart tar det stopp. Allt blir överfullt och jag kommer behöva kräkas upp dem allihopa, gång på gång, och det kommer sluta i katastrof. Allt kommer svämma över i en massiv översvämning av tårar, skrik och panik. Men den som är med i leken får leken tåla.

Jag vill bara ge upp, låta allting vara, säga pass och låta någon annan ta över.
Sanningen gör ondare än lögnen, och mitt hjärta är inte gjort för att klara av mer.


♥ Only you

Han är så vacker, som dagsljuset fyller sin himmel fyller hans oförglömliga fraser hela mig med sprudlande energi. En gång för länge sedan transformerade du allt inom mig till sann kärlek som aldrig kommer att ta slut desto mer man gräver. Ditt leénde får mig än idag att skapa värme när det är som kyligast, och din lukt gör sig fortfarande när vid mitt befinnande. Mitt hjärta lever av hela din karaktär älskling.

Att sitta i sin ensamhet och memorera minnen gör mig inget annat än löjlig. Men obehaget av den ångest som skaver mitt inre i bitar får mina tårar än idag att klumpa ihop sig. Hur kunde jag blunda för verkligheten ?
Du är min prins, det är dig mitt hjärta tillhör, ingen annan.

Det jag en gång visade för dig är jag berädd att göra om på nytt, oavsett vad. Låt mina tårar falla för dig i minuter, timmar, dagar, århundraden ytterligare. Alltid kommer jag vara tyst, för du vet att mina sista andetag i livet är för dig.

♥ Picture in one's mind

Likt en flod i rött, strömmade orden ut ur ögonen på mig, något knöt sig i magen och jag vågade inte falla tillbaka. Allt jag ville var att säga dig sanningen, hålla om dig, kyssa dig, visa att mitt hjärta inte tillhör någon annan. Jag ville se dig le, lägga mitt öra mot ditt bröst, höra ditt hjärta slå som en gång förr. Jag saknar dina andetag, ditt sätt att titta på mig, din famn, ditt allt.

Ibland vet jag att du finns kring mig, och låter därför blicken falla mot marken. Jag vågar inte möta dina ögon, för atmosfären får mina ögon att svida. Jag vill så gärna att du ska tänka på mig ibland såsom jag tänker på dig, men jag vet att det bara är en önskan, ett skavsår i mitt hjärta, ett dumt jävla sätt att tänka.

Jag vet att du avskyr mig, och jag vet också att jag aldrig mer kommer få skymta i ditt liv igen. Men med tårar i ögonen säger jag det ytteligare en gång, glöm inte bort mig. Det finns en människa, en individ, en tjej här som tänker på dig dagligen, som fantiserar, som saknar, som verkligen älskar dig ...