♥ Snö

Inatt tillbringade jag timtal tillsammans med en sann vän, vi tröståt stora mängder av onyttigheter och grät till romantiska komedier. Ibland går det bättre att vara två.


Ute är det kallt och mot backen faller nu de allra första snöflingorna, som går att se med blotta ögat. Dock hinner de bara slå sig mot fönsterrutan i sisådär 1 sekund, innan regnet spolar bort dem. Deprimerande.


Om två timmar sitter jag på bussen in till stan för att jobba. Finner varken någon lust eller ork till detta, men fyra timmar går förhoppningsvis fort idag. Efter det ska jag träffa någon som förhoppningsvis får mig på bättre tankar i detta dystra höstmörker.


Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga lunch till mig själv, eller snarare frukost kanske.  


♥ Air

Väcktes av vibbarna som telefonen gav ifrån sig vid tio imorse, verkade som om han inte ville ge upp fastän jag gav fan i att svara. Stängde av, och somnade om.
Det börjar bli mörkt ute, och jag har fortfarande inte rört mig en centimeter utanför dörren, luften här inne börjar kännas aningen skum, men vad spelar det för roll när man dagligen kippar efter andan genom ett sugrör?

Idag har jag och mitt ego inte gjort annat än grävt ned oss i en av alla gropar som existerar under skinnet på mig. Det har gått bra, förutom att jag bara blev smutsigare.

Tårarna sprutade när lilla S ringde och berättade att hon var hemma igen.
Inget snack om saken, hon skulle ha med mig till Harrys ikväll. Kan man verkligen supa bort
bekymmer? I don't think so.

♥ Sår



Till en början tvekade jag, men sedan kastades lappen hastigt ifrån mina händer, jag tog mig mod att göra det. Idag, den 28 oktober 2008 säger jag Johanna Hedberg upp mig från McDonalds- västerleden. Jo, jag är faktiskt glad trotts att min själ just nu skriker efter att bli hel.

Har precis krypit ned i sängen under mina två täcken, varav ett i dun. De båda är klädda med satin, och blir hur vackra som helst när belysningen dämpats och skenet från ljusen speglar sig i dem. Det doftar dessutom smultron i hela rummet, jisses vilken smart människa som kom på dofljusen!

Idag har jag tänkt på killen som smulade sönder mitt hjärta, han som lyckades vrida mina känslor ett varv för mycket. Jag vet, bortkastad tid- men jag ger inte upp, detta skall smälta bort ur hela mig & mitt liv om det så är det sista jag gör. Bilderna sitter som klister i huvudet på mig och jag vill bara kräkas ännu mer galla än vad jag redan gjort, tömma det över dig och be om att helvetet skall ta hand om dig. Fan vad ont det gör.

o v e r  a n d  o v e r  a n d  o v e r  a g a i n . .

♥ Never forget

känslan av att vara ensamast i hela världen bryter verkligen av en på mitten.
Att varje dag fundera på varför man gjorde det där misstaget, hur det skulle vart om det fortfarande var vi. Jag förstår fortfarande inte hur jag kunde lämna dig, min livs största kärlek som jag så högt upp över öronen var förälskad i. Mannen jag kunde kyssa i evigheter och drömma om varje natt, fastän han låg brevid mig. Ni vet, han som fick mig att le oavsett vad.

Saknaden efter honom kommer visserligen att följa mig till graven,
men jag kommer inte ge upp mitt hopp om att han en dag skall komma tillbaka till mig,
med sina vackra ögon och låta mig ligga i hans famn för att lyssna till hans hjärtslag.

Jag gråter floder när jag tänker på promenaden vi gjorde tillsammans när snöstormen bet igenom våra kroppar, när vi gjorde snöänglar och du låg och kysste mig i ett hav av snö.
En sen sommarkväll älskade vi under stjärnorna, och jag grät för att det var så vackert.
Filmen som fick mig att skaka av rädsla vid första dejten, ditt knep att komma mig närmare?

smeknamnet älsko, existerar det fortfarande hos dig ?
Helvete, det skär i hjärtat på mig.


♥ Höstmys



Mina fönster knarrar och det drar kallt i rummet, utanför är det nästan storm och jag har precis tvättat av mig sminket och dragit på mig min rosa lilla pyjamas jag nyligen införskaffat mig. Håret har jag gjort till en fläta som ser sådär krassligt gjord ut, men jag orkar inte bry mig- för om några minuter kommer jag att sluta mina ögon och somna med detsamma. En kopp med varmt hallonté står på nattduksbordet och väntar på att få bli uppdrucket, men honungen jag hällde i förstörde smaken. Jag får nöja mig med doften. De vita blockljusen brinner för fullt, och jag njuter av skenet i mitt rum.
Hösten kan vara rätt mysig ibland.

Igår unnade jag mig lite tid på stan tillsammans med Malin, det var trevligt.
Köpte mig ett par nya skor, stövlar i svart med snörning, utan hög klack för en gångs skull.
Sedan fick det bli en pytteliten pärla i minsta storlek till min piercing i näsan samt tre par strumpbyxor i shyssta färger, ansiktsprylar och hårvård. En foundation och mascara i budgetpris hittade jag också! -Allt som allt gick jag minst en tusenlapp back på kontot, men för en gångs skull snålade jag faktiskt!


♥ Laugh

Ser ut som Barcelona vann ?


♥ Lonely

Idag vaknade jag upp med en enorm smärta i bröstet.
Drömmarna under natten hade rispat upp skråmor från förr, och det fick mig att inse att inget ännu läkt färdigt. Jag kommer aldrig att glömma, aldrig att förstå varför jag gjorde som jag gjorde den där dagen.

Två år senare, vet jag att varje människa är värd en andra chans och att man lär sig av sina misstag. Kunde jag spola tillbaka tiden skulle jag för länge sedan gjort allt annorlunda.  Jag saknar det.

Idag löd jag ditt råd som du lovade skulle hjälpa, för två år sedan. Jag gick ut, rensade huvudet från skräptankar och bara var för mig själv. Det fungerade, tack. Dock missade jag lite tid i skolan som torkar ut mina betyg ännu mer, men det spelar inte så stor roll just nu.

Dags för ytterligare ett avsnitt av one three hill.

♥ Smärtsamt

Klockan ringde vid sju, och jag trodde aldrig att jag skulle orka.
Med max tre timmars sömn och med icke någon frukost sitter jag nu här och försöker tugga bort min hunger på mitt torra tuggummi. Jag är irriterad på människor i min omgivning, och är enormt trött på mig själv.

Mitt hjärta är fullt av saknad, och snart står jag inte ut.
Backa tillbaka två år, varför var jag hel då ?

Vart försann vännerna som kändes äkta?
Sandra, min älskade solstråle som alltid får mig på benen igen-
Utan dig kommer jag inte långt ..

Lämna mig aldrig.


♥ Ryska nationalsången

- Ja, jag tycker faktiskt att detta är roligt.


♥ Utbildning



Espresso-utbildningen gick fantastiskt bra, så nu hoppas jag bara att osäkerheten försvinner när kunderna vill ställa sina frågor- så de får den service de behöver. Jag vet att det kommer ta sin lilla tid, men basic informationen bör jag nu kunna, vilket är ett enormt framsteg! Jag trivs där jag är, och ser väldigt mycket fram emot extraarbetet till Jul. Jag måste erkänna att personalen börjar kännas som en extra familj, så bra som de tagit hand om mig. Riktiga stjärnor, de är vad dem är! ♥ 

Helvete vad alla frågar, ja jag lever ensam- utan någon idiot av det motsatta könet vid min sida. Ja, jag trivs bra med det, och nej jag är inte intresserad av någon typ av förhållande. Mina fördommar mot män är idag inte särskilt underhållande, därför avstår jag från att skriva ned dem.

Sådär, då var det dags för lite glass med chokladkross.

♥ Vinnare

Löjligt lungt på jobbet idag, hur skönt som helst.
Ätit tacos tillsammans med familjen ikväll, och tittat lite på fotboll med brorsan. Skall strax tassa upp och krypa ned i sängen, men först dricka några glas äppeljuice som jag nu setat här så länge och suktat efter.

Mamma har under eftermiddagen haft ett sk. ljusparty här hemma.
Trotts att jag inte var med kan ni som känner mig nog räkna ut att jag köpte på mig en massa prylar endå. Två stora lådor fulla med doftljus av alla möjliga sorter kommer jag snart att få levererat hit hem. Mys!

Och har ni sett min design?
Jag hade turen med mig och vann den hos Mimmi idag, hoppade runt här hemma av lycka efter beskedet. Jag kan inte säga så mycket annat än tusen tack!

Dags för den där äppeljuicen nu ..

♥ Tidsfördriv

Ikväll är jag sjukt trött efter allt håll- igång på jobbet. Mina fötter värker och ögonen svider, precis som när man fått tvål i dem. (",) Imorgon börjar allt om igen, men som tur är gäller det bara ynka 5 timmar. Kommer vara helt slut på måndag morgon, då jag redan börjar praktiken klockan åtta. Men jag ska inte klaga, för den här gången ser jag faktiskt fram emot det. Nesspresso- utbildning! Kommer förmodligen att bli en mycket spännande erfarenhet att ha med sig i det sk. bagaget framöver.

Tiden går i full fart framåt, och jag kan knappt förstå det själv att vi snart är inne i November månad. Hitils har jag inte hunnit förbereda mig med någon som helst julklappsplanering, men det börjar faktiskt närma sig nu! Jag har i alla fall bestämmt mig för att få allt "klappat och klart" den 1 december. Vi får väl se hur det går ..

Setat och diskuterat lite med pappa framför tvn en stund ikväll också om att åka iväg på Cosmonova. Mamma tycker att det är skitlöjligt, så hon stannar väl hemma. Surtant. Kanske lyckas jag övertala brorsan, vem vet.
Vore oerhört mysigt i vilket fall som helst.

Dags för en kopp té, och lite tända ljus framför tvn nu.
Tänkte slå på några avsnitt av One three Hill.

♥ Studentlängtan



Har under kvällen meckat ihop en matlåda tills imorgon bestående av Kycklingspett med ris och sås, hoppas det smakar lika gott som det luktar- annars vette fan alltså.
Har också precis skickat iväg min beställning på studentmössan. Den kommer bli superläcker med strasset där bak och den rubinröda pärlan i mitten! Nu är det bara klänningen som fattas ..

Känns som om all luft gått ur mig, finner ingen som helst lust till någonting alls längre.
Saknar själva kärleken, vart finns den någonstans egentligen?

Min bror är finast på jorden,
Godnatt.


♥ Familjegos

Jo, en aning rund under fötterna kan jag allt erkänna att jag är. Skyller på mammas vin, som idag blev en helt annan sort än den gamla hederliga. Ätit en supergod middag tillsammans med familjen tidigare ikväll som bestod av andra platsen på min favoritlista. Tacos, såklart.

Nu sitter vi alla som smäck framför tv'n här nere och beundrar Idol. Den stora skålen med ostbågar är strax slut, och själv funderar jag på att hoppa in i bastun för en stund. Vinnaren är ju såklart redan korad, kan ni gissa vem jag håller på?

För övrigt så har jag stängt av min mobil ikväll, skönt.
Nu kan jag äntligen slappna av.


♥ Dåligt

Har precis spexat ihop en matlåda tills imorgon, blev grekisk sallad med fetaost & kycklingfilé. Perfekt. Imorgon är det praktik som gäller, hela dagen lång. Skönt att slippa skolhelvetet för en stund.

Ingen skola idag, och med det dåligt samvete. I vilket fall som helst har jag unnat mig annat här hemma såsom att städa mitt rum, tipp- toppat garderoben samt kollat på film. En promenad med hunden och sovmorgon har jag även hunnit med. Strålande, eller inte. Fan, så lat jag är.

Jag sitter mitt i årets äckligaste period, då inget får mig glad- då alla avskyr mig.
Vill springa dit ingen kan hitta mig, blunda tills allt är bra igen.

Klockan är halv tio, och jag erkänner- nu ska jag sova.


♥ Otålig

Kvällen har gjort mig fet, så nu sitter jag här med proppfylld mage, enda upp till halsen.
Godis, morötter med dipp, prinsesstårta, té med honung och kanelbullar. Känns lite osmakligt såhär en onsdagskväll, med tanke på att jag hårdbantar. (",)

Tittat lite på efterlyst och försökt plugga svenska samtidigt, vilket gick som det gick.
Imorgon har jag redovisning i temat " Leva livet", och jag har endast skrivit ner två rader. Får nog ta & knåpa ihop något under bussresan in imorgon tror jag, för nu känns det helt hopplöst.

Känner mig som ett enda stort .. snart bryter jag ihop.
Dags för sängen, godnatt.


♥ Gossocka



Har precis tryckt i mig en stor bit lasange och tittat klart på dagens avsnitt av One three hill. Bättre serie finns bara inte! Funderar starkt på att beställa hem hela boxen med alla säsonger snart. Perfekt för mig att slå på innan läggdags varje kväll. Hm, Har dessutom dragit på mina nya myssockor, som ni ser på bilden ovan. (",) Gos.

Dagen har vart kort, ingenting speciellt har hänt- förutom det lilla hos J.
Förmodligen börjar den saknade sömnen från inatt slå till nu, då jag nästan håller på att trilla av stolen. Fy satan vad trött jag är! Mitt huvud bultar och mina ögon svider ..

Skulle nog behöva lägga mig och vila en stund, men icke. Svenska redovisning imorgon och dessutom annat smått och gott som behöver göras.

Dags att sätta lite fart.


♥ Ensam är stark

Några vackra drömmar fick jag allt inte, trotts att det var min sista önskan innan jag slöt mina ögon och somnade. Natten har vart tung, vaknade konstant och fattade knappt vem jag var varje gång det hände. Sjukt irriterande.

Finns inte en chans att jag skulle orkat med skolan idag, så jag skippade det helt.
Jag tänker sysselsätta mig med andra saker såsom att plugga lite svenska och psykologi istället.
Men först skall jag göra klart mitt här, hemma hos J.
Missade provningen av studentmössor idag! Attans jävla skit.

Jag är så sjukt ledsen över allt, vill inte såra dig.
Men jag kan inte hjälpa att det vi hade runnit ut i sanden,
Mitt hjärta tillhör ingen annan än mig själv, och allt jag vill är att vara ensam just nu.

♥ Buskväll



Gudars vilken kväll! Mer stillsammt kan det knappast bli. Som tidigare nämnt tändes doftljusen på, och jag försökte ägna lite tid åt pluggandet. Började lite smått med idrottB- uppgiften som jag ligger lite efter med, men somnade med facet rätt i boken bara en halvtimma efter. Bokstäverna av bläck som gjort avtryck i mitt ansikte vart ju inte särskilt snyggt vill jag meddela! Men någon tyckte visst det var kul ..

Sitter för tillfället och fryser, har precis slitit mig från sängen där jag legat och busat med min lill kisse i evigheter. Jag bara älskar honom, min lilla bebis!

Nu tänker jag gå till sängs och hoppas jag får drömma något fint för en gångs skull.
Börjar redan klockan 09.00 imorgon, vilket kommer bli tufft.

♥ Mysmackor

Här sitter jag, på mitt feta arsle som är aningen bredare än förra veckan och gör preliminära beställningar från H&M, kan tyckas vara rätt dumt med tanke på att jag ska klara mig månaden ut på knappt en hundring i plånboken. Återstår att se hur detta kommer att gå!

Har precis tittat klart på några avsnitt av One Three Hill, världens bästa tv- serie. Grek- salladen skippade jag och meckade istället ihop två varma mackor med världens jävla glas äppeljuice till. Givetvis åkte de rosa små sockorna på och duntäcket från sängen gjorde mig mysigt sällskap i soffan på nedevåningen. Stearinljusen skippade jag dock denna gång, kanske bränner jag på dem ikväll. Nya ljus med doft av hallon/jordgubb står laddade, underbart!

Mina ögon svider, och nu ska jag försöka vila en stund innan mammsen kommer hem från jobbet. Undrar vad det blir för mat ikväll?

Just ja, jag fick förrästen VG på mitt psykologiprov. Gissa om jag blev glad!

♥ Negativt

Otrimmad, trött och nedstämd. Bättre beskrivning om mig själv kan jag inte ge idag. Tur att kaffet från imorse fortfarande håller mig vaken, sömnbrist säger jag bara. Skolmaten bestod av klumpigt mos med getkorv och coscos. Mumma eller vad? Livlös dag med andra ord.

En lektion kvar, sedan får jag gå hem. Det första jag ska sysselsätta mig med är att göra iordning världens jävla grek-sallad, efter det tänker jag ge mig ut i skogen tillsammans med hunden och försöka kasta mina tankar åt helvete. Jag är trött på att känna som jag gör!

Kommer bli tidig läggdags idag, trotts att jag måste hinna med att plugga.
I vilket fall som helst, dags att hjälpa Josse med projekarbetet nu.


♥ Flott

Vaknade med gråten i halsen, länge sedan jag drömmde något som flera timmar efteråt berör. Kom försent till skolan, men skötte mig bra endå. Har haft lång rast nyligen, hela två timmar faktiskt- Jag & josefin åkte till Tunapark och tittade runt. Första gången på flera år som inte ett enda klädesplagg lockade. Vi stannade även till på Jobbet mitt och köpte oss varsin cheeseburgare och glass som vi tryckte i oss ute i bilen när regnet smattrade mot rutan.

Mår oerhört dåligt över att mina nycklar försvunnit då jag känner att det kommer bli en jävla dyr påkostnad för min del.
Johans nyckel, min hemnyckel och skåpnyckeln som tillhör skolan är spårlöst försvunna. ack vilken tur att bilnyckeln inte är involverad!

Nu skall jag skriva rent min projektplan, sedan ska jag till polisen för att anmäla mina försvunna nycklar.
Önska mig lycka till.