Bio

Somnade rätt skapligt igår, så känner mig inte alls lika trött som resterande dagar denna vecka. Skönt! Jag och mr. X kollade film, och tröck i oss chips med dipp, en annan chokladbit slank väl också ned. Helvete, magen blir ju inte direkt mindre för varje dag som går..

Imorgon kör jag öppning, vilket gör att jag förmodligen landar i säng skapligt idag med. Bio efter jobbet är en spikad plan, det ser jag fram emot. Hoppas på mat från Donkén efter det, gud vad tjock jag är!

Men mat är faktiskt gott. Min passion skulle man kunna säga ?


Ikea

Fan vad kass jag är på att planera, det är helt sjukt. Skärpning!
Lördagen dubbelbokade jag med först Josse, sedan nadja. Allt slutade med ett icke billigt besök på krogen, och en tråkig fylla på det.

Gårdagen tillbringade jag näsan hela dagen i Västerås, på Ikea. Handlade lite smått och gott för att fylla lådorna inför flytten. Det blev bland annat påslakan, och köksprylar. Tog en sväng i köpcentrumet som låg intill, tråkigt nog hittade jag dock ingnting. Jag som var sådär supersugen på att shoppa. Boring.

Avslutningsvis rundade jag av dagen med god mat och tv- tittande. Det var mysigt. Potatisgratäng med kyckling blev det. Och som vanligt svullade jag tills maten satt uppe i halsen. Men vad gör man, är man lite rund så är man.

I like Veronica


ilska

Oh Gud, jag är så förbannad att jag måste lägga all koncentration på att få dom där helvetes jävla tårarna att sluta falla. När jag kom innanför dörren ikväll var allt kört, du skall inte prata om ordet respekt när du nyss fimpade meningen framför ögonen på mig.

Jag vet hur jag vill leva mitt liv, och det är inte såhär.
Imorgon är det en ny dag, nya andetag, ny luft, nytt liv. Allt annat är historia.

Hur kunde jag låta min tid rinna ut i sanden, låta allt vila i frid och låtsas gå vidare utan att ens förstå varför?


Grymt sköön


Diskution

Usch, vad tiden har gått sakta idag. Stängde butiken vid 8, helt alone. Bara workat' omkring 7 timmar, men är endå helt jävla slut i kroppen. Normalt. inte. Om cirka 5 timmar är jag igång igen .. Ibland önskar jag att jag hade körkortet. Fan jag måste fixa det snart .. Snabb som jag är. Eller inte ..

Imorgon är det onsdag, lill-lördag med andra ord. Sandra försöker tjata med mig ut på krogen, men jag vet inte riktigt. Jobbar ju på torsdag, och det finns inte en chans att jag står bakis en hel dag efter och sliter arslet av mig. Nja, jag har nog redan beslutat mig för att hålla mig hemma.

Har även diskuterat med honom ikväll. Inte särskilld beredd på det hela, men jag ångrar inte en sekund. Tvärtom, det kändes riktgt bra. Jag fick mer förståelse.

Glöm dina problem, imorgon kommer det nya.


Tuna Park



Några timmars arbete på Twilfit under dagen, annars har jag degat runt på Tuna park tillsammans med Johny och Lina. Har hittat två par skor och en skjorta som skall införskaffas till garderoben imorgon eller på onsdag. Spännande!

Gårdagen blev skoj, trotts att planerna var något grötiga. Kvällen tillbringades ( för att inte vara allt för ovanlig ) på Dennys. Den här gången drog vi med Sandras mamma, störtskön som hon är. Kvällen blev lyckad, och jag fick mig en öl för lite som plötsligt blev en för mycket..

Nu tänkte jag sätta mig i poolen här utanför och steka lite. Sedan blir det film och popcorn, helt alone. Behöver fundera lite på ett beslut som skall tas innan veckan är slut.

Sweet dreams.

Ingen rubrik

Vaknade vid 12 av att Sandra skulle dra till jobbet, själv är man ledig idag. Hade världens hemskaste mesvärk imorse, så idag tänker jag börja äta mina P- piller igen. Hoppas de hjälper, haft uppehåll i ett halvår snart. Hoppas bara att vikten håller sig på samma nivå, då jag vet att chansen är stor att den kommer att öka. Det minsta jag behöver just nu är verkligen extra kilo! Yuck.

Nåväl, gårdagen var mysig. Hade planerat för utgång, men det sprack rätt fort efter maten vi lagade oss. Grillad kyckling med pommes och bea- sås. Proppmätta som vi var slog vi oss ned framför tvn istället, kollade film och tröck i oss chips. Yerai kom även över och sällskapade.

När klockan blev cirkus tolv fick vi ett ryck och begav oss ned på Dennys krog, hällde i oss några öl och fortsatte diskutionerna i livligare miljö. Det var trevligt, men inte särskillt stek.

Sitter för tillfället kvar hemma hos S, väntar på att hon ska komma hem så att jag kan tjata med henne till solariumet. Har inte solat på evigheter! Kanske funkar det om jag fixar disken åt henne, smörar lite sådär ni vet ..

Gah, nåväl. Dags för en cigg.
Ciao!


Bakom stängda dörrar

Natten till idag var kämpig, fick mig ingen sömn alls, utan låg och tittade på klockan tills det var dags för uppstigning ( 06.00 ). I mitt huvud cirkulerade allt för mycket, och dagen som just gått har bjudit på mycket känslor och funderingar.

Bakom stängda dörrar har isen smält för länge sedan.

Slutade jobbet vid fem- tiden, tog ett varv och fann mig tå nya linnen samt en nagelfil och ett grymt nagellack. Imorgon skall jag fylla på min samling inför flytten med lite shopping från jobbet, har länge tittat på några skålar som nu är prisnedsatta. Perfect! Skulle ha solat, men orkade icke & gick istället till hemköp och köpte mig två nya filmer, 200 gr Marabou choklad och en loka.

Det säger ju sig självt vad jag sysselsatt mig med under kvällen. Lite lyxig avkoppling med jordgubbar och vin har även förekommit.

Imorgon måste jag hinna med 9 bussen till jobbet, så jag kommer i tid!
Dags att sova kanske, hm .. eller en film till kanske ..

, Sleep tight. ♥


Säljes

Rare Fashion - Flower Dress 
blommig klänning i sidenmaterial, köpt från Nelly.
Alla lappar sitter kvar på klänningen, aldrig använd.
Storlek M/L   ( Ord. pris 599:- ) Säljer den för 450:-

Vila - Jessie Dress
Röd, fluffig klänning. Köpt från Nelly.
Aldrig använd. Storlek M/L   ( Ord. pris 499:- ) Säljer den för 350:-


Röd/ rosa Pumps, Storlek 38 ( Men är mer som en 37 )
Ca 11 cm klack. Aldrig använda. Säljer dem för 300:-



Sprillans nya Converse i vitt. Aldrig använda- ligger i orginalkartong.
Storlek 37 ½. (Ord. pris 599:-) Säljer dem för 400:-



Bruna sandaletter/Pumps. Aldrig Använda, prislapparna sitter kvar. ( 299:- )
Ca 10 cm klack. Storlek 37
Säljer dem för 150:-


Kakor

Slängde precis in en plåt med kakor i ugnen, nu skall de bara få en gyllenbrun färg innan jag plockar ut dem. Har inte så mycket för mig direkt, inte orkat komma igång med garderoben ännu. Lite senare kanske.

Hade en underlig dröm inatt, vet inte om det är samvetet som spökar igen.
Önskar allt vore så annorlunda, lite lättare ..

Snart ..

Home, sweet home



Såhär borde jag ha det oftare..
Ligger hemma helt alone i sängen och bara glor, glor på världens sämsta film som galet nog faktiskt är tecknad. Har precis tryckt i mig lite turkisk yoghurt som jag rotade fram ur kylen för en stund sedan, omkring mig har jag fyllt alla hyllor som finns med ljus som doftar mango och vanilj. Jag stormtrivs, och funderar starkt på att börja läsa en av de tre nya böckerna som står i hyllan bortom mig.

Imorgon är det torsdag, och ännu en ledig dag väntas. Jag har inte planerat något särskilt, utan funderar endast på att fortsätta göra nytta här hemma, liksom idag. Klarnar vädret upp, blir det nog en jättepromenad med hunden. det var bra länge sedan nu.

Mobiltelefonen, vilken satans jävla uppfinning! Jag är helt handikappad utan den, och har snart vart det i två veckor. Jag håller tummarna för att idioten som har/tog den är riktigt helvetes nöjd och att jag får min nya inom kort. Har väntat länge nu, kanske imorgon ? ..

Sandra är ute på Nybron, jag hoppas hon har det trevligt.
Själv är jag trött på alkohol och röj. Riktigt jävla trött.

Godnatt.


Inställt tatuerande

Fasiken, idag skulle jag tatuerat mig. Men icke, jag ångrade mig som vanligt i sista sekunden och avbokade hela kalaset. Jag väntar tills i augusti, då jag kanske kan vara 100 % säker på vad jag verkligen vill. Vill ju inte göra om samma misstag som blaffan jag satte på ryggen direkt. Ha ha.

Dagarna som vart har gått snabbt, jag skulle tippa på att anledningen är Sandra som nyligen kommit hem igen, från trippen till Turkiet. Hon förgyller mina dagar något så enormt, utan henne är allt bara grått.  Vi har lagat mat, druckit goda "drinkisar" och bara samtalat om allt och ingenting ..

Strax bär det av till Ica, det blir till att storhandla. Sandra behöver fylla upp sin magra kyl en gnutta, så sitter och skriver en inköpslista åt henne nu. Vem om inte jag är expert på mat liksom ? Nåja, åtminstonde på att äta den ...

Senare blir det av till lilla sundby igen, behöver komma hem och städa- vilket var en hel evighet sedan jag gjorde. Tänker rensa ut som tidigare nämnt alla skor och kläder som jag inte använder. Jag menar, någon har säkert mer användning för det än vad jag har. Sedan blir det en massa datasittande, behöver fortsätta djura efter lägenhet samt jobb. Puh!

Kanske hinner vi med att sola ikväll?
Nåväl, Ciao!

Bort

Ligger i min säng och tittar på film, för en gångs skull kan jag äntligen slappna av. Gårdagen blev lång, och jag kom nog inte i säng förens vid tolv i eftermiddags. Sjukt, för det var inte ens särskilt skoj.

Det dröjer nog ett bra tag innan man är igång igen, nu har jag annat framför mig. Såsom körkortet och fortsatt sökande efter lägenhet. För att inte tala om jobbet ..

Jag hoppas pappas vän kan fixa den där praktikplatsen i Stockholm åt mig, det vore en ära att flytta sitt arsle från den här staden och börja om på nytt, någolunda i alla fall.

Imorgon drar en ny vecka igång igen, och det är helt sjukt vad fort tiden går. Jag ska jobba på Twilfit hela dagen, och efter det blir det till att sätta lite färg på huden i Nyfors solarier. Kvällen är planerad tillsammans med Sandra, som kom hem från Turkiet igår. Som jag har saknat henne! Det ska bli trevligt, tänkte slå ihop lite tacos och glo på lite film. Möjligtvis uppdatera oss om vad som hänt under veckan hon vart borta också ..

Oh, gud! Skulle verkligen behöva rensa min garderob, märkte jag igår. Hittade ett flertal klänningar där prislappen fortfarande sitter kvar på, samma sak vad gällande skor. Kanske kan man sätta ut allt på blocket ? Ja, bra idé - det ska jag göra i veckan.

Nu är det dags att återgå till filmen jag kikar på, åh den är så bra! Halva har bara hitils gått, och jag har redan grinat ut ett helt hav av tårar. He he

Sleep tight.


Helt tom

Ibland undrar jag, undrar vadfan som ger mig all denna ångest.
Det var ett tag sen nu, bra länge sedan. Men sen .. Allt bara föll isär, varför. Varför, varför.

Dagarna går fort nu, hinner inte räkna dem. Är det torsdag idag?
Men jag är glad, jobbar och står i . Saker och ting slutar aldrig att förändras, jag lever i mitt eget.

Jag är tom, finns inget att säga.