Bryt traditionen!

Vaborgsmässoafton, vad innebär denna urusla dag egentligen?
Fulla barn i 14- års åldern som kastar pinnar i elden, eller alla katastrofala bråk i stans alla hörn och kanter? Poliser placerade på minsta lilla kvadrat meter- som häller ut flera tusen liter alkohol i timmen? Listan blev nog inte längre än så, fyfan för det svenska systemet. Hallå, vi lever liksom på 2000- talet! För Guds skull,  Dumt att radera denna läskigt onödiga  "supar-dag" och införa något mer lärorikt & intressant istället ?

Vad tycks om en Pride- mässo- afton ?


Ingen rubrik

Det här är nog tionde gången jag försöker ikväll,
försöker söka ord för hur mycket jag tänker på dig,
hur mycket jag verkligen tycker om dig.

Jag älskar hur du ser på mig, hur du talar till mig, hur du ler mot mig.
Hela ditt sätt att vara .. Jag tror jag befinner mig i en annan värld just nu.

Allt är så nytt, jag vill inte skrämma dig.
Kanske är jag kass på att visa det, men jag ..
Gillar dig verkligen ..

Mycket mer än du vet om.


Adore you


Antiquus amor cancer est

Antiquus amor cancer est, eller gammal kärlek rostar aldrig- som vi säger på svenska.
Finns det någon sanning i dessa ord ens, eller säger vi bara så för att vi är rädda att glömma saker som stått oss varmt om hjärtat? Lär du dig älska en människa, älskar du då denne tills döden skiljer er åt? Eller kan man faktiskt radera något som är så pass permanent?

Jag har hittat mig själv nu, vet alla svar utom frågan jag ställde honom här om dagen. Men det spelar ingen roll längre, för jag har gått vidare & har nog aldrig mått så bra.

De senaste veckorna har något förändrat allt, jag har lyckats öppna mina ögon igen & se att möjligheterna faktiskt aldrig tar slut. Jag har allt jag vill ha redan, världens bästa vänner, och lyckades dessutom få ett jobb här om dagen. Jag är bra, jag är stark och jag kommer att lyckas med alla mål jag strävar efter. Det känner jag på mig.

Tack för att du finns, <3.


Development

Jag tror bestämt att det är i möten med människor man utvecklas.
Man kan ha teorier om hur man skall bete sig och analysera sitt beteende för att undvika gamla misstag. Men det är lätt att sitta hemma och säga "Joo men visst. Nu är jag riktigt stark i mig själv. Jag har ett bra självförtroende. Jag vet var jag står och jag vet vad jag mår bäst av. Jag har accepterat mig själv som jag är och om folk har problem med det, så är det deras problem"

Teorin är alltid annorlunda än verkligheten. Man kan aldrig förbereda sig själv tillräckligt. Man kan faktiskt inte vara beredd på det oförberedda.


Extra kilo

Puh, undrar hur många extra kilo man lagt på sig under påsken egentligen? Jag menar flera ton godis, mat och litervis med påskmust ger ju inte direkt någon bra start inför beach 2009. Nåväl, jag är nog den i världen som bryr mig minst just nu. Jag menar,  jag hatar endå att bada, och jag hatar att springa runt i en obekväm bikini där celluliterna rent ut sagt bara lyser igenom. Usch!

Imorgon har jag ställt klockan på 06.00, orkar jag ta mig upp så  blir det en tur ute i skogen med hunden. En morgonpromenad helt enkelt.

Det kommer bli tufft inatt igen ..


Hurt

Det är nätterna utan dig som får mig att vilja ge upp för alltid.


Toy

Jag har hittat en ny leksak!
Bör jag vänta med att lägga en beställning mån tro. (?)
Hum.


Slut

Puh! Ännu en helg är över, och dessvärre också lovet. Dock är det ju röd dag imorgon, vilket innebär att jag ( & förmodligen alla andra ungdomar i sverige ) även får lite extra ledighet. Inte för att jag har några särskilda sysselsättningar att invänta, men ska se till att försöka njuta av dagen på bästa sätt endå. Hoppas på stor sol och massor utav värme såklart! Kanske tar jag med mig kameran ut på förmiddagen och plåtar lite?

Imorse vaknade jag inte lycklig, utan istället med ett brustet hjärta som sved mer än någonsin. Fortfarande förstår jag inte hur jag kunde låta mig själv vara så korkad. Jag är så kär, så kär, så helvetes jävla olyckligt kär!

Jag har för övrigt sedan dess inte gjort särskillt mycket förutom att piggna till under en promenad till stadsparken tillsammans med S. Det blev lite glassätande och småprat tills solen i stort sett gick ned, då jag åkte hem och åt grillat tillsammans med familjen.

Nu är det inte lång tid kvar tills jag skall krypa ned i sängen tillsammans med en skål jordgubbar. Men först måste jag bestämma vilken film som åker igång.

Godnatt.

Lesson

Före detta pojkvänner verkar aldrig så exemplariska som en trisst fredagskväll då alla andra har någon att mysa med. " En gång slut, alltid slut. Har det inte gått år, och båda personerna vuxit och utvecklats otroligt mycket som individer, så kommer ingenting att ha förändrats.

Kom ihåg varför du gjorde slut, och fråga dig själv vad skillnaden skulle vara om det blev ni två igen. Kan det vara så att du egentligen bara vill känna tryggheten och närheten från förr? Ge dig i så fall det på annat håll, så slipper du falla tillbaka i gamla mönster.

There are no regrets in life, just lessons!


Påsk

Okej, det blev ingen tur in till stan idag.
Orkade inte slita mig från sängen före 12, så stannade hemma istället. Har inte fått särskilt mycket gjort, men anser att det faktiskt är tillåtet att njuta lite extra av sin ledighet ibland. Har vart ute i solen i princip hela dagen, kikat på brorsans fotbollsmatch, vart ute och promenerat och råkat trycka i mig en och annan glass för mycket. En underbar påskmiddag med familjen har även gjort min mage lite rundare för dagen.

Imorgon blir det andra bullar, vi håller igång hela natten ..

Magic night



Gudars! Magisk natt var nog bara förnamnet.
Jag kan inte minnas sist jag hade det så roligt. För första gången på sjukt länge mådde jag bra, jag var glad och kände mig fri från det att första ölen knäpptes tills jag slöt mina ögon och somnade på soffan hemma hos lilla S. Det var sjukt mycket folk ute igår, vissa trevligare än andra dock. Nåväl ..

Vaknade efter 3 timmars sömn med lite kött på benen, och vinglade ned till stan för att möta upp mammi. Shoppade en födelsedagspresent till far, samt två super shyssta armband till mig själv. Lade även undan ett par svarta converse och en stor svart oversize tröja med krage som skall hämtas imorgon, yeeyy!
Någon som känner sig sugen att sällskapa? (a)

Jag slog även mitt rekort i att lyxa på krogen igår. Över tusenlappen back gick jag! Attans.
Lördagen blir betydligt snålare .. Men fan vad laddad jag är, redan!


Bra skit



Bra skit



Vår

Dra åt skogen vilken hektisk dag jag haft!
Kom nyligen innanför dörren, efter en lång skön promenad runt samhället tillsammans med mor min, och hunden förstås. Det börjar bli kyligt ute, dock är det inte så mörkt- vilket får vårkänslorna att fortsätta blomma.

Körningen gick bra idag, ovanligt bra faktiskt. Snart är det dags att boka uppkörning, men innan dess måste jag nog brottas lite mer med den teoretiska biten. Nåväl, lunchade tillsammans med S på Waynes i förmiddags där jag som vanligt tryckte i mig bakad potatis med kyckling på spett med tsatziki och sallat. solklart!

Naglarna jag fixade blev som vanligt perfekta, och jag är nöjd. Efter att jag blev färdig hos henne unnade jag mig en kort sväng på stan, där jag hittade mig två randiga oversize tröjor i blått&vitt, ett bas-linne i cremévit samt ett par nya lite old-style- solglasögon. Även lite inpulsköp förekom, där nagelprodukter, deodorant och läppglans noterades på kvittot.

Jag har även vunnit ännu en auktion på Tradera idag! Ett super sweet armband i silver
( Rosabandet ) Jag bara älskar't!

Dags att fortsätta kolla lte Hockey med bror min nu,
givetvis håller vi tummarna för FBK ikväll.

Nytt!! Armband, Rosa bandet, bröstcancer, stöd, hjärta


6 April

Då ligger man på soffan igen, orkar inte förflytta mig upp till sängen så det slutar väl med att jag ligger kvar här, precis som natten till idag. Nåväl, jag har vart duktig och promenerat mig genomsvettig med mammi under en timma ikväll och det är väl i princip det enda vettiga jag gjort under dagen.
 
Imorgon blir det färd till stan, har hur mycket som helst att uträtta. Bland annat lämna in skinnjackan som spruckit, hämta balklänningen ( prova tyll till den dessutom ), fixa naglarna, sola, fika med Sandra, 70 minuters körning på körskolan, införskaffa två nya linnen samt ett par jeans och .. Oj, nu blev det mycket .. Vi får se vad som hinns med imorgon helt enkelt! Uppstgning sker klockan 08.00.

Jag trodde på oss,
precis lika mycket som du gjorde.
Vi misslyckades tillsammans.

Converse

Gudars vilken wonderful pappa jag har! Han kom nyss hem med ett par splitternya vita converse till mig, dock skulle jag behövt en 36, eftersom denna 37 var lite stor. Men what ever, 36:orna var slut på huvudlagret och det går minst lika bra att slänga i en sula eller två i dessa. Thanks dad!


Sol, vind & vatten



Sådär, då har man avnjutigt några timmar ute i solen tillsammans med teoriboken till hands. Jag får pressa mig själv något så ofantligt om jag ska hinna få körkortet innan sommaren. Men det skall jag nog klara av, utan några större problem. Hm, humöret idag är väl inte det bästa- men förmodligen är det sömnbrist det råder om. Sov superdåligt inatt, och vaknade säkert en 10 gånger i panik. Jag hoppas stressen ger sig snart, detta börjar bli riktigt jobbigt ..

Ikväll skall jag skicka iväg min ansökan till Örebro uniersitet, behöver lite hjälp av far min, därför måste jag vänta ett par timmar till innan ja kan få det gjort. Lite is i magen har jag allt, det är trots allt inte så långt kvar tills mitt nya liv startar.

Oavsett om jag läser vidare eller ej är jag redan bestämd över flytt till annan stad. känslan av att lämna allt dött och unket här i Eskilstuna, fokusera mer på mig själv och framför allt se nya ansikten får mig redan idag att njuta.

Längtan efter att få andas ren luft är större än någonsin just nu!
 

Vunnen auktion

Hm, vad säger man. Ännu en urusel kväll har passerat och fortfarande känns det som om 100 kilo sand vilar bakom ögonen på mig. Opegripligt, jag har ju för sjutton inte gjort annat än sovit hela helgen!

Nåväl, har diskuterat lite med en vän under kvällen om den kommande veckan. Det är ju trots allt påsklov, det sista någonsin dessutom. Stora funderingar på färd till Stockholm, Örebro och Västerås blommade fram- men även en kryssning till Helsingfors lades som förslag.

Dagens höjdpunkt måste nog ha vart auktionen jag vann på Tradera tidigare idag. En sockersöt champangefärgad klänning med guldbrodyr som jag förhoppningsvis kan ha på studenten. Endast 410:- ( + frakt 60:- ) !

Imorgon är det en ny dag, vilket även innebär nya tag. Är vädret på min sida och resulterar sig med sol, har jag lovat mig själv en långpromenad under morgonen innan färd mot stan- där solning skall ske. Lite färg bör man allt ladda upp med inför studentbalen som det nu är mindre än 4 veckor kvar till. Helt sjukt vad fort tiden går nu ..

Nu tänker jag slå på Mamma Mia filmen och dricka lite te innan jag somnar.
Godnatt!


Ingen rubrik

Så mycket frustration, så mycket hat!
All min tid jag lagt ner på dig har bara kostat pengar, fått mina ögon att blöda och min mage att vända sig ut och in. För att inte tala om den där jävla panikångesten som varje natt inbillar mitt dumma huvud att hjärtat har stannat.
Jag orkar inte mer, ingen som helst kontroll länge ..

Förfest, ( Min 19- årsdag )





























Paketmys

Åhej, vilken kväll!
Tillsammans med vackra lilla S, har jag ikväll solat, lagat mat, gullat och öpnnat presenter. Vi firade min födelsedag lite i efterskott.. och hon överraskade mig som vanligt. Tjejen verkar tydligen alltid ha flyt med att göra mig happy. ( Skryter ) Jag fick ett presentkort på en halvkroppsmassage samt ett superfint och stort hjärta som skall fästas på väggen med plats för ljus, hur gulligt är inte det? Och för att inte tala om kortet hon skrev, alla ord .. det värmde! Tack, tusen tack för allt mitt hjärta!

För övrigt så har jag skrivit nationella i svenska B idag, det gick väl inget vidare- Men vad förväntar man sig av mig klockan halv nio på morgon egentligen? Gah ..
Nåväl, med lite tur så sänker inte detta mitt grund betyg i alla fall.

Känslan av att skolan börjar närma sitt slut har äntligen tagit sig i kroppen på mig, det är läskigt underbart må jag säga! Studentmössan och det sockerfräna graverade champangeglaset anlände idag hem till mig, vilket inte gorde saken värre precis. Jag är glad, glad och mer förväntansfull än någonsin just nu ..

Yeey, klockan är snart tre på natten, och framför mig sitter S och läser flitigt inför ett prov hon inväntar imorgon. Tänk om jag också kunde vara så duktig! Wow, hon är verkligen min förebild just nu ..

Undrar vad hon läser, hon ser lite skärrad ut. Kanske börjar även hon bli trött,
vad vet jag. Gäsp!

Jaja, time to sleep. För min del i alla fall.