Bilder

Jag låter bilderna tala för sig själva.















Beroendeframkallande

Alltså Gud! Nu är mitt lilla hjärnkontor skapligt överbelastat, och värre blir det. Skall strax tok läsa kapitlet om Kristendomen. Mina redbull är tyvärr slut, så nu får jag snabba mig på lite.

Frågan är ju dock hur jag hamnade här igen, på bloggen - vi säger att det är ytterligare en paus, en rast där jag skakar av mig lite av allt sugiga skolarbete.

Okay, vi lämnar detta för en stund.
Idag har jag vart duktig, riktigt duktig som lyckats haffa åt mig en limousin på studentdagen den 6:e juni. Det blir jag och ytterligare åtta personer till som kommer glida runt i denna och dricka skumpa innan utgången sker vid 24.00. Lyckat, jag är så jävla lyckad ibland! Yeeyyy!

Imorgon blir det tufft, jag kommer inte hinna allt som jag borde ha gjort. Kommer stampa runt som en zombie på jobbet, ha ha. 50:- halvtimman för er som vill se något sköj!

( Billigt va? Betalsätt 2: Faktura ) " OKEJ! JAG ÄR TRÖTT "

Nä, nu får det vara nog. Den här skitbloggen är ju beroendeframkallande för i hellskotta!
Bööh,

Tack och bock igen dårå!

Livs- Lina

Jag glömde tillägga att jag kommit på att jag har en Livs- Lina.
Hon är det vackraste jag vet. Och dessutom MIN MIN MIN, BARA MIN!
Tomt utan dig här..


Särbarn



Klockan börjar bli mycket, och all redbull jag fyllde kylen med tidigare ikväll är snart slut. Det gör mig orolig, tänk om jag somnar- får inte, kan inte. Måste plugga, hinna bli klar med allt tills imorgon. Mejlat lite med lärarna och kollat så att allt är grönt, betygen skulle sättas idag- men icke för mig, jag är lite särskadad tror jag. Med andra ord lite efter.

Har setat ett par timmar nu, skrivit klart två uppsatser och en inlämningsuppgift. Det är nog mer än vad jag lyckats prestera under hela årskurs tre på gymnasiet. Därför är jag värd en stjärna, från mig själv dårå. Yeeyy, tack så mycket! Imorgon klockan halv nio skall jag befinna mig på plats i skolan, då ska alla uppgifter lämnas in. Dock kommer jag inte hinna med allt, och hoppas jag kan lämna in resterande uppgifter på fredag ( Vilket är en skrivuppgift inom psykologin samt religionen ) Sedan är det ju förståss lite smått kvar inom konferens och receptionen, men det fixar jag i skolan imorgon.

Är stressad, har ont i magen, och ja- jag tycker så äckligt synd om mig själv. Buhu.
Jobbar dessutom imorgon, stänger- helt själv. Kommer inte vara hemma förens strax innan elva på kvällen. Vågar nästan lova att jag kommer hallucinera och ha mörka ringar kring ögonen, tänker nämligen vara vaken nu tills min buss in mot plugget går.

Vad gör man inte för att icke misa sina betyg? Jag får skylla mig själv.
Nästa vecka tar jag studenten, då kommer jag inte ångra en sekund av detta.

Nåväl, imorgon väntas dessutom två prov. Ett inom matten, och ett inom religionen. Yippie, yeeyy.. Fan, nu har min fot somnat igen. Dags för ett bloss, sedan åter till pluggandet igen.

Tack & Bock.

Bravo

Då var man fortfarande hemma, låg & grubblade alldeles på tok för länge inatt för att orka ta mig upp imorse. Sak samma, har fått lite stuffs gjort här hemma istället. Bland annat skrivit klart 80% av min uppsats samt städat hela köket. Bravo! Om cirka två timmar beger jag mig in till stan, skall jobba och hoppas på att få träffa L en stund innan, saknar henne så otroligt grymt mycket.

Fick hem mina piercingsmycken idag på posten, yeey!
En stav som knappt syns i munnen, medans den andra var med swarowski- kristaller. Ojoj, grymt läckra vill jag lova! Fan så nöjd jag är. Igår fick jag dessutom hem mina två klänningar jag hade beställt, en röd och en blå- randig. Sweet, om det är någon som vet hur man gör mig glad så är det nog jag själv!

Och Lina dåå .. Men det är en annan sak.
Thihi.

Nu ska jag återgå till pluggandet en halvtimma till, sedan blir det en dusch innan färd till " the city " . Ciao!

Ångest



Åh Gud! Jag är så irriterad. Så helvetes jäkla förbannad på mig själv.
Hur kunde jag låta mig själv gå & göra en så hemsk tatuering på min rygg? Det ser helt förjävligt ut, och det är ju inte precis något jag gärna visar upp. Tvärtom, jag gör allt för att dölja den & skulle inte ha något emot att påbörja laser- behandling för att succesivt börja få bort den.

Vad är det som hindrar mig? Jo, det kostade mig cirka 1500:- att göra den, och närmare 20.000:- att ta bort den. Åh gode Gud! Låt mig vinna på triss eller något ..

En ny dag väntas, och jag är inte det minsta pepp inför det. Har alldeles för mycket att göra, och alldeles för lite kraft för att ens orka prestera. Ska fösöka börja i tid imorgon, allt eftersom jag börjar jobba från fyra. Suck!

Saknar dig, Lina.


Mina mål tom. dec 2009

1. Ta körkortet.
2. Angagera mig mer politiskt.
3. Skriva klart min bok. ( Kommer dock ta lite längre tid )
4. Skriva in mig på Balance, träna minst 2 ggr i veckan.
5. Flytta & skaffa ett trivsamt jobb.
6. Bokat tid för bröstförminskning.
7. Blekt mina tänder.

Jag har gett mig fan på detta nu, & kommer att lyckas!

Borttappat



Gud vad irriterande! Sista praktikdagen, och såklart missar jag bussen.
Nu blir jag närmare en timma försenad, och inte kan inte göra de minsta lilla åt saken. Kanske kan jag stanna en timma längre, vad vet jag.

Nåväl, inatt har jag sovit ovanligt bra. Somnade nästan direkt när jag slöt mina ögon igår kväll. Skönt, men endå inte. Det är redan måndag, och om två dagar sätts mina betyg. Det börjar bli brottom, och jag kan redan nu räkna ut med lillfingret att jag inte komma hinna färdigt med allt. Tråkigt nog.

Jag har lyckats slarva bort min plånbok igen också, har letat överallt och den finns verkligen ingenstans! Har ringt runt till ställen jag befann mig på i lördags, såsom Shell och på bussen. ( länstrafiken ) Ingen har sett skymten av den, kanske gottar sig någon alkis på alla mina bunuscheckar, klubbkort och pengar just nu? Som tur är spärrade jag bankomatkortet igår, och ska göra en polisanmälan om legitimationen och resterande idag. Kanske bör man åka till polisstationen senare under dagen och kolla om något finns på hittegods- avdelningen? Hm, annars blir det nog en polisanmälan vid ett senare tillfälle idag. Suck, stonk och stön säger jag bara! Helvete vad klantig jag är! Åhh ..

Jag drömde på dig inatt älsk,
önskar allt vore så annorlunda. Vill alltid vara med dig!

Bad&mys

Usch, fy & blä.
Det var bra länge sedan jag återvände hem från "staden" nu, och endå har jag inte fått arslet ur vagnen och börjat plugga ännu. Fy fasiken, vad dåligt!

Lusten kanske behagar att träda fram lite senare sen?

Hur som helst så var gårdagens kväll helt fantastisk, jag hade verkligen superkul. Bad & vin hemma hos Sandra tillsammans med min kärlek. MysMys!


Uppdatering kommer senare.


Stress

Jag tror jag aldrig smakat på samma form av stress som jag gjort under de senaste dagarna nu. Det liksom kryper i benen, hugger i magen och ständigt bultar i mitt huvud. Ena sekunden finns allt där, all inspiration, alla idéer, all kunskap. Men sekunden därpå finns ingenting, allt är liksom som bortblåst.

Om två veckor tar jag studenten, och om endast fyra dagar sätts mina betyg. Detta är sjukt, helt helvetes jävla sjukt! Hur hinner man med allt egentligen, när man ligger efter så mycket som jag gör?

Under hela helgen har jag stukigt alla planer, och försökt koncentrera mig på studierna här hemma för en stund. Starten har vart seg, men lite har jag allt lyckats åstadkomma. Dock är det alldeles på tok för mycket kvar för att jag skall hinna med allt. Men och andra sidan så är det en dag imorgon också ..

Igår jobbade jag, har fått lite extra på praktiken.
Det är jag glad över, nu har jag två jobb i sommar vilket inte kan bli bättre.


Mor och far är på grillparty ikväll (Eller något liknande), så det blir jag och brorsan hemma. Vi tänkte äta lite pizza och kolla film. Han skall dessutom hjälpa mig att plugga lite.
Ibland är det helt underbart att ha en 4 år yngre bror med 4 gånger så stort IQ.

Åter till pluggandet igen ..


Jag tycker om dig


Uppdatering

Då var man hemma igen, efter en lång dag överallt och ingenstans. Äntligen!
Har jobbat mellan 16 och 20, kort tid- men gudars så mycket att göra! 3 pall varor och massvis med uppsättningar som skulle fixas och donas med. Skoj skoj så det stod härliga till vill jag lova!

Imorgon är det fredag, vilket innebär ny helg- & nya planer.
Har praktik under hela dagen, och efter det bär det åt hem till Janina. Vi har planerat solning, bad och moffar- kväll vilket jag verkligen ser fram emot! Det var så länge sedan sist nu, Ska bli skönt att få uppdatera sig lite om vad som händer utanför ens egen lilla värld och sådär.

Under lördagen jobbar jag ju såklart, hela dagen. MEN strax efter tolv på förmiddagen kommer min älskade Sandra hem från Turkiet. Som jag har längtat! Helvete vad jag skall pussa och krama på henne .. En hel jäkla vecka har jag vart utan min älskade bästis, otroligt.

Lillebror fyller år på söndag, dock jobbar jag då också- men han får sina paket under kvällen. Var och shoppade lite idag, hoppas han blir glad. Fasiken, tänkte på det idag: 15 år! Pippmyndig och ungen har skaffat sig moped, sinnessjukt I mina ögon är han fortfarande den där lilla sötbollen som springer runt i blöjor och älskar att hoppa runt i mammas och pappas säng. Nåja, nästan i alla fall ..

Oja! Svullnaden i min percing verkar ha lagt sig nu, och jag måste erkänna att det känns bra. Hoppas på att kunna få byta stav snart .. Yeeyy!

Nu ska jag luta mig tillbaka och försöka sova lite, en lång dag väntar ju som sagt imorgon.
Lina, I Miss You Like Hell! <'3 Önskar du vore hos mig.

Ring my bells


Gårdagen

Usch, igår lämnade Sandra mig för en hel vecka framöver. Det känns surt, riktigt jävla surt. Tårarna sprutade och jag kände mig skit löjlig, tur att L fanns vid min sida ( även om medvetandet inte var helt cleant ). Nåväl, det blev några timmar på Centro tillsammans med mysiga människor och goda drinkar- mja, en sådan i alla fall.

Eftersom att någon sprungit iväg och smyg- shottat tequila,  blev det hemfärd direkt efter att de stängt. I relativt rask takt vill jag lova. Ha ha . Stackarn.

Småtjejer ska inte dricka så mycket alkohol! <3


Forever


Förstörd

För en gångs skull kom jag i tid till skolan idag, det känns bra.
Har precis avslutat en kurs, skrev sista provet i arbetsmiljö & säkerhet. Tror jag lyckades, men tar inte ut någon glädje i förskott.

Är trött som en zombie, och humöret är väl kanske inte det bästa. Önskar allt vore så annorlunda, kan inte sluta tänka på allt där hemma. Jag som trodde man kom längre med att vara ärlig och uppriktig, men tydligen inte. Mamma, du får mig att känna mig värdelösare än någonsin just nu! Varför varför varför ..

Nu är det bara;
2 matteprov,
2 inlämningar i psykologin
1 prov + en inlämning i religionen
1 inlämning i inköp & varuhantering
1 nationellt tal i svenska
1 skriftlig -hälsodagbok i idrott & hälsa B
1 Loggbok att fylla i projektarbetet
2 inlämningar + en gruppuppgift i konferens & receptionen

Kvar att göra. Knappt 4 veckor har jag på mig, dessutom tickar pengarna iväg på körkortet som jag är halvvägs med. Kan inte ge upp nu ..


Ett minne för livet.


Studentbal

Har precis krupit ned under täcket, slog på one three hill och drog fram lådan med alla tusen nagellacks- flaskor i. På mig har jag min löjligt rosa hello- kitty pyjamas som är jävligt svår att motstå när ingen annan ser mig. Nåväl, någon bra färg verkar jag visst inte hitta som passar, så jag antar att det får bli den klassiska vita manikyren tills imorgon.

Under tre år på gymnasiet har jag ta mej fan sett fram emot denna dag, som strax är kommen. Det börjar bli lite nervöst nu, men jag tror det kommer gå bra. Det är ju inte direkt varje dag man går på Studentbal i sundbyholms slott klädd i världens klänning. Garanterat att det kommer bli supervarmt, och stackars Joakim ( min kavaljer ) som kommer få höra allt gnäll!
[ skrattar i min tystnad ]

Nåväl, steg inte upp från sängen förens vid tre i eftermiddags. Hade lite svårt att slita mig ..
Efter ett besök på Tunapark, mat på Spicy hot och lite solning åkte jag hem. Ville så gärna vara med de andra ikväll, men imorgon är en viktig dag- så vill man vara fin får man lida pin har jag faktiskt hört talas om.

Ojoj, det är mycket som händer just nu.
Men känner att det får bli punkt här, då det är dags att sluta ögonen och försöka få lite sömn.

Jag föll för dig, baby.
Förlorar jag dig nu, kommer hela min värld att rasa samman.