Gömda känslor

Som en svart tom tystnad tog du med dig ljuset och lämnade skuggan kvar.
I svagt mjuka rörelser lämnade du dina fotspår till mig, och lät tårarna kväva mig till döds. Var det konstgjord andning som fick mig att säga det jag inte ville? Jag önskar jag kunde göra min röst hörd. Mönstret vi tillsammans hade format krossades, och orden som existerade mellan oss svaldes med vinden.


Det finns inget att rädda, allt har endå avlidit..

Robin

Idag har jag vart duktig, jag klev upp vid elva tiden och satte mig för att plugga.
Känns skönt att ha ett & annat avklararat, men gudars var mycket mer jag har att göra!
Vart ute på en lång- promenad med hunden, rensat huvudet lite .. Vilket behövdes.

En god kvällsmat som bestod av potatisgratäng, fläskfilé och en maffig sallad har nyligen gått ned i min mage. Till efterrätt delar jag och mamma på en flaska vin. Har följt idol under hela kvällen, och dessutom röstat på Robin hela tre gånger! Kanske är det för att han sjunger som en Gud, eller också för att han är så söt att jag skulle kunna äta upp honom nu med detsamma.

Okej, dags för ytteligare ett glas ..

En vän

Jag menar inget illa när jag inte längre kan få fram de ord jag egentligen vill.
Jag älskar er, & jag älskar dig.
Men vart tog all bekräftelse vägen ?
För mig har tålamodet slocknat, jag orkar inte vänta.
En vän ska finnas där, i alla väder, i alla dagar.
Sluta göm dig, och visa istället vad du egentligen går för.

Hemligheter

Berätta 4 hemligheter om dig själv:

- Jag tycker skånska är en attraktiv dialekt.
- Jag drömmer om att en dag släppa en bok.
- Jag tycker det är normalt att prata öppet om sex.
- Jag trivs inte som  singel.


Jo, lite brist på sysselsättning har jag allt för tillfället. Hur mycket mina ögon än svider, eller hur ont jag har i kroppen finns ingen sömn att hämta. Det går inte att sova hur mycket jag än försöker! Jag kan inte finna felet heller, vilket gör mig oerhört förtvivlad.

Idag har jag köpt mina första julklappar för året, det fick bli till lillebror.
Sedan hittade jag såklart en ny tröja, en kjol, en plånbok och en jacka till mig själv - ego som jag är. Satan vad nöjd jag känner mig. Imorgon är det smink och skor som står på inköpslistan! Sedan har jag dessutom planerat kvällen tillsammans med S, vi skall färga hår, laga mat, träna och sola. Det kommer bli mys!

Sleep tight.


Dance

Ja, vad säger man ? ..
Grym bikini .


Fantastic



En vilsen och sömnlös själ ?

Helgen har vart fantastisk, och lilla S verkade visst uppskatta mina fredags-planer. Det blev ett biobesök där vi såg Twilight, en ny och helt makalöst bra film! Vi åt även Thai- mat och spenderade timmar framför tvn tillsammans med massor av vin och fruktsallad.


Det känns bra att veta vart vi har varandra igen.


Lördagen fortsatte bra, jag jobbade mitt absolut sista arbetspass någonsin på Donkén, och det skulle såklart firas. Matlagning och utgång var vad som stod på listan, och jag kan inte minnas sist jag skrattade så mycket.

Söndag, den 23 november, idag.
Personalfesten på Harrys som jag så länge sett fram emot blev aldrig av, jag fann varken någon glädje eller ork i att gå dit. Ligger hellre hemma och längtar efter kommande helg, det börjar bli nervöst nu.

Sleep tight.


Plans

Det var väldigt länge sedan adrenalinet pumpade i min kropp som de gjort idag.
Sedan jag vaknade har jag yrat omkring här hemma i bara underkläder och dansat

Till världens äldsta låtar, vilka enastående kommentarer min bror kläckt ur sig!

Jag tror faktiskt han gillar det. Att se mig glad alltså ; )


För att välkomna helgen har jag planerat kvällen tillsammans med Sandra.
Vad hon inte vet är att jag tänker överraska henne med lite bio och matlagning.
Sedan har jag dessutom laddat bag in box vinet! Satan vilket het kväll det kommer att bli.
Hoppas hon blir glad.


Jag tänker på dig, M .

Snö

Kvällen har vart harmonisk, jag unnande mig själv lite vad jag själv kallar lyx framför tvn tillsammans med en stor hög av täcken och kuddar. Kring mig hade jag som vanligt ett dussintal tända doftljus, denna gång i choklad och vanlij. Som tilltugg kokade jag exotiskt té och tröck i mig några lussebullar. Bättre kunde det helt enkelt inte bli!

Imorgon börjar jag skolan redan vid halv nio på morgonen- med en redovisning såklart, undrar hur det kommer att gå (?),  Efter det skall ytterligare ett moment i svenskan redovisas, men det ser rätt mörkt ut för min del. Jag kommer få skjuta på det som vanligt.

Har för övrigt skrattat mig lycklig idag på all snö som fallit ned, hoppas på mängder av mer!
Det är så vackert ..

Nästa helg tar jag mitt pick pack & drar.

Äckligt.

Fy helvete vilken dag! 
Jag spyr på skolan, och skulle göra vad som helst för att slippa vara här. Men vill jag ta studenten i sommar måste jag sluta larva mig och sätta lite fart. Synd bara att det jag just nu presterar aldrig någonsin vart sämre.

Idag skall jag hem direkt efter skolan, sätta mig till rätta och gräva min egen grav i skolböckerna.  Kul.

Om 20 minuter är det dags för idrott, ämnet som bara får mig att vilja försvinna från planeten. Undrar vad vi skall göra ? - Förmodligen bollkull eller kramleken man nyttjade på lekis.


Glädje.



Ikväll har jag unnat mig något glädjande, som fick mig att glömma allt annat för stunden.
Buffé, alkohol och bowling tillsammans med Duka och resten av cityfolket, mycket trevligt måste jag säga.

Eftersom jag inte ens fick mig två minuters sömn inatt var jag så gott som död imorse, min kropp var förlamad och ögonen sved precis som om någon hällt tvål i dem. Någon skola blev det inte, och samvetet har skrapat sönder mig hela dagen bara för det. Det är inte första gången det blir såhär ..

Imorgon skall jag oavsett vad tillbaka till skolan igen, och hoppas på det bästa. Att jag hinner ta mig ikapp allt. Tveksam över resultatet bara ..

Dags att sluta ögonen och önska sig lite sömn ..


Is i magen.

Jisses! , Vart ska jag börja någonstans. (?)
Imorgon har jag prov, jag har lyckats snurra till det rejält i min planering och såklart glömt bort det. Prioriteringarna verkar inte gå så bra nu för tiden har jag märkt. Jag har åkt på hundra stressattacker de senaste veckorna, och blivit blind för viktiga saker vilket skapar kris i mitt liv. Jag är skoltrött och så förbannat efterfundersam över allt det som nyligen hänt, ibland är det inte lätt.

Hur länge skall jag vänta på att all is i magen skall smälta?

Kryssningen i helgen blir ett minne för livet, båten gungade sjukt mycket - och någon berusade mig med sin blick. ♥ Jag behöver inget mer säga ..


Kryssning

Klockan 13.45 börjar den fullsmockade bussen från Centralen här i Eskilstuna att rulla mot Stockholm, jag tror de andra tjejerna är minst lika ivriga som mig. Det här kommer att bli en upplevelse, och förmodligen en succé ?
Vi har laddat upp med bra musik till hytten, och lagom med alkohol till bussresan dit.
När klockan slagit 6, avgår båten - och i samma sekund har vi bokat bord till buffé. Hoppas det smakar! På söndag är vi alla hemma igen, förmodligen jävligt trötta. Bilder kommer att läggas upp!

Idag har jag som vanligt trippat runt inne i city och gjort av med pengar, denna gång tillsammans med min enda manlige klasskompis. Helt otroligt att killen orkade springa efter mig och ge råd i alla hundra klädbutiker, nåja ..
Jag hittade mig en klänning, lite smycken och smink.

Har rätt dåligt samvete för att jag lyckats shoppa inpulsprylar de senaste två dygnen för omkring 4000:- Är jag beroende ?

Dags för lite sömn, imorgon väntas förmodligen en låååång dag ..

Sunshine



S
 säger (12:53):
Tack för en bra kväll igår Johanna ..
 

S säger (12:53):

Vet du,  jag har aldrig tråkigt med dig. Allt bli så roligt med dig jämt, Älskar dig!

- Som jag alltid har sagt, hur kan en så liten människa rymma ett så stort hjärta?.
Jag älskar dig också vännen min, det vet du.


Reality

Inatt var jag lyckligare än någonsin.
Han låg där brevid mig och höll om mig, kysste mig varm och viskade ord  likt den vackraste visa någonsin i mitt öra. Det var så vackert, och jag kunde inte hindra tårarna från att falla. Bara Gud vet hur mycket jag saknat dig, din lukt, din famn - ditt allt. Stunden vi delade, var det magi? - eller var det bara atmosfären som blivit allt tyngre av saknaden mellan oss?

-  Jag ville inte vakna, men gjorde det endå.


♥ Farsdag

Oj, gårdagen var oplanerad men blev visst en riktig succé!
Kände mig lite halvkrasslig på morgonkvisten, men det försvann senare under eftermiddagen. Mötte upp S på stan och började med bio vid sjutiden, vi såg den svenska komedin Patrik 1,5 - Riktigt bra film må jag säga! Efter det begav vi oss av till Kina och tog med mat hem till henne där vi slog oss ned framför tvn och bara myste lite sådär allmänt. En ren impulsgrej skedde vid elvatiden, vi tog en taxi till Eskilstunas mest fjortisrelaterade nattklubb, Lotus.

När vi kom dit stod det en massa tjejer och grinade för att de inte kom in, de var väl en si sådär 14 år. Jag tror jag och lilla S delade samma tanke just denna stund, men som alltid annars blir det ju faktiskt vad man gör det till.


Vi hade trevligt, och det var skapligt mycket folk.
Jag trodde det var halva priset i baren och beställde in en hel mängd med alkohol till bordet vi satt vid. Givetvis hade jag fel, och blev ruinerad. Johanna i ett nötskal, Ringlade sedan hela vägen hem och däckade på mattan i sovrummet med en mosad mandarin i högerhanden. Slutet gott allting gott.

  

Trotts en baksmälla som slog till riktigt hårt har jag dragit mig upp rätt skapligt idag. Jag och brorsan firade farsdag med en raffig frukost och lite tårta. I present fick gubben en ny morgonrock och två par kalsonger Dessutom några söta rader i Kuriren. Grattis Pappa ...


♥ Tuttar

Redovisningen blev icke av idag heller, datorerna krånglade på hela skolan så vi fick skjuta upp det hela tills nästa vecka i stället. Hade två lektioner, åt en riklig lunch och begav mig sedan ned på stan tillsammans med M.

Hittade mig en hårspray, foundation, ljuslycktor med söta hjärtan och två par trosor i svart spetts med rosa och silvriga trådar i. Försökte även hitta tillhörande bh, men som vanligt hittade jag ingen storlek som passade.

Jag får helt enkelt ha tålamod, efter operationen kommer mina bröst vara som bortblåsta!

Nog om detta, jag skall om en halvtimma tillbaka in till stan igen för att besöka Stålforsskolan, där min matlagningskurs håller till. Hoppas på god mat & glatt umgänge!

♥ Zombie

Pluggandet avslutades vid tre tiden på morgonen, och trotts påsar stora som icakassar under ögonen kom jag i tid till skolan idag. Redovisning första lektionen? Knappst, allt hade flyttats fram tills imorgon- torsdag. Gissa hur min min såg ut.

Som en zombie irrade jag omkring och led av hunger i en hel evighet då jag inte han med någon frukost under morgonkvisten, det fick bli en maffig lunch tillsammans med M och S på kebabhuset under förmiddagen istället. Läskigt gott må jag säga! Dagens shopping bestod inte mer av än ett par vita strumpor och ett grav. test.

Kvällen har för övrigt var speciell.
Min hemlighet.

Dags att släcka ljusen och försöka sova, börjar redan 08.30 imorgon, kommer bli en tuff dag då jag inte slutar förens vid 18- tiden på kvällen. Men matlagningskursen ser jag allt fram emot!


♥ Påmind

Jag hade precis slagit mig till ro, tänt de små gröna  värmeljusen med doft av äpple på natuksbordet och ställt ifrån mig den stora koppen med svartvinbärsthé. Jag slappnade av och njöt av tillvaron ..

Lilla M ringer och väcker liv i mig, fast jag svarade inte. Såg messet hon skickat, och blev påmind. Imorgon har jag redovisning första lektionen i administration, och jag har som vanligt halkat efter på en bananskal och inte påbörjat arbetet ännu. Ännu ett bevis på hur ansvarsfull jag är! Dåligt..

Jag har knåpat ut att om jag byter koppen med thé mot en kopp kaffe eller två, kanske det löser sig? Då kanske jag dessutom lyckas skriva klart min hälsodagbok inatt. Det är vore ju toppen! Nu börjar jag dessutom bli hungrig, orkar jag vänta tills det är breakfast ?

Har för övrigt  strosat omkring på stan idag tillsammans med M och S efter skolan, det märks att julhandeln kommit igång då varenda butik fått upp sina härliga skyltningar. Folk har dock inte börjat bli sådär hysteriska, men jag antar att det kommer ...
I vilket fall som helst så köpte jag mig två par nya hipsters från Twillfit. Färgerna gick i gammelrosa och mörkbrunt, otroligt prydliga måste jag säga! Sedan blev det senaste parfymen från J.L.O som doftar helt fantastiskt.

Nog om detta, dags för lite administrativt arbete nu.


♥ Blond is better


♥ Surt



Har precis lyckats stiga upp ur sängen efter att ha vaknat i panik.
För det första så har jag glömt att ta mina P- piller på tre dagar, och för det andra drömde jag om surkärringen på jobbet igår. Nåja, det ena viktigare än det andra.

I fredags vid 22- tiden var jag påväg hem från jobbet, såklart hade jag bråttom till bussen och tog den korta vägen. Som dem flesta vet måste man passera ett lite mindre skogsparti bakom Mio- möbler för att komma fram. Det tog mig cirka 5 minuter att irra runt i mörkret och knappt fatta vart jag var, förens jag såklart stod på öronen. En djup vattenpöl med hundra ton lera och hinnor av is skar igenom kläderna på mig, och jag blev pissblöt. Outfiten bestod den kvällen bland annat av stövlar, strumpbyxor och kavaj. Allt blev förstört, genomsurt och dränkt i illaluktande gyttja. Jag ringde taxi och visste inte om jag skulle skratta eller gråta, de hämtade mig och tillät trotts deras regler att låta mig åka med endå. Ack, vilken dyr kväll det blev! Plånboken blev tom, och jag blev dessutom några klädesplagg fattigare den här kvällen.

Stämningen idag är bitter, då det absolut sista höstlovet någonsin håller på att avslutas. Det är inte långt kvar nu .. 12 år bakom skolbänken håller på att avslutas. Jag kan knappt förstå det själv.

Nu är det dags att göra något åt min mage som skriker av hunger.
Frukost ?!


♥ Faith

" Att tro på något kostar inte, och är aldrig onödigt. Man gör det för sin egen skull, och märker själv av resultatet. "

Hon fick mig att förstå något jag aldrig förstått förut.
Jag vågade inte säga det till henne, men hon lyfte upp en hel del bottenskrap till ytan ikväll.
Stora delar av mig kan andas igen.

Han kallar mig stark.
Är det för att jag inte kan gråta framför honom, eller är det för att jag fryser mina ord när vi väl möts? Hade han sett vad som verkligen finns bakom den där fasaden, hade han kanske förstått komplikationerna.
Jag gråter just nu i min egen tystnad, låter händerna täcka ansiktet trotts att jag vet att ingen kan se mig. Jag är så jävla feg som sörjer dina misstag och vägrar att visa för någon hur ledsen jag verkligen är.

Du har sårat, förnedrat och smutsat ned mig för sista gången nu.