Midsommar

Jag låter bilderna tala för sig själva! ;)













































Tack alla för en grym kväll!


Det var en gång ..

















































.. Det kommer mera!


Ny shoppat

Som jag allt vanligare brukar säga, ut med det gammla- in med det nya.
Ikväll blev det hela 7 nya investeringar till garderoben, 4 linnen, 2 kuvertväskor och en grovstickad härlig kofta. Två av linnena, varav det jag visade i ett tidigare inlägg är köpta från H&M, OBS!

Några av mode- och musikvärldens största stjärnor går ihop med H&M och Designers Against AIDS (DAA) för Fashion Against AIDS, för att öka ungas medvetenhet och stödja kampen mot sjukdomen. 25 procent av försäljningspriset kommer att skänkas till projekt som ökar medvetenheten om HIV/AIDS.

Imorgon blir det mer uppdatering i Tatuering/piercing kategorin.
Yey, ett besök väntas på Laboro Center.


Jobb

Yes, idag har timmarna spenderats på jobbet- till mesta dels i alla fall. Det har inte alls vart mycket folk, vilket bidrog till en mirakulös brist på sysselsättning & ingen vidare klirr i kassan. Nåväl, det lider ju jag inte av direkt .. så jobbade på med uppsättningarna som vanligt.

Träffade en äldre dam på bussen imorse förrästen! & gud vad trevlig hon var, och för att inte tala om rar! Fick en jättesöt komplimang av henne, då hon säkert pratade om mina ögon i 10 minuter. Äsch, jag orkar inte dra den storyn nu ..

Lade mig precis till rätta i min säng, har tänt lite ljus omkring mig och bara njuter av tystnaden i min ensamhet. Det är så förbannat skönt att stänga in sig ibland, lämna allt utanför en stund. Har god lust att greppa en av böckerna i hyllan och börja läsa lite igen, varje kväll - precis som förr. Men nu är jag aldeles på tok för trött för det. En annan kväll ..

Imorgon är jag ledig, inget jobb som väntar - men har en hel del att uträtta i stan. Skall bland annat betala resan till Aiya Napa, som jag och Sandra starkt laddar inför!

Oh, gud vad sugen jag är på godis ..
lakrits helst.. salt sådant.

Jag betalar frakten, gee mig nuu ..

Cvn

Idag har jag verkligen inte gjort någonting! Planerna om att åka in till stan blev inställda redan tidigt imorse, och istället har jag setat här hemma på mitt feta arsle och lyckats åstakomma några cvn istället. Ikväll skall de sändas iväg, två till Västerås och två inne i stan, på hemmaplan.

Jag såg även att skattepengarna trillat in på kontot under dagen, oh gud så ledsen i ögat jag blir av att veta att de redan är borta. Nåväl, nu är alla dessa högar med räkningar betalda i vilket fall som helst. Puh! Och fler blir det nog, kunde inte hålla tassarna i styr när jag tittade in på webshoppen igen, ojoj vilket äckligt sweet linne jag hittade. ( Se bild nedan )

Nu skall jag försöka sända iväg mina cvn och fokusera på mina beslut jag hela tiden åmar om.
Ciao!


Tjejkväll

Då börjar ännu en dag dra sig mot sitt slut, och inte har jag fått särskilt mycket gjort. Har bosatt mig framför tvn här med laptopen intill mig, det är rätt mysigt faktiskt. Jag har gjort i ordning chips, dipp och hitils knäppt två öl. På tv visas Projekt Runway, och strax börjar Sex andthe City.

Janina var över hos mig en stund idag också, vi drog på oss bikinisarna och satte oss i poolen här utanför. Det var mysigt, babblade så länge att vi såg ut som russin när vi klev upp. Yeey!

Imorgon blir det en sväng in till stan på eftermiddagen, skall uträtta lite ärenden så som att hämta ut min omsydda klänning och besöka polisstationen för att hämta ut min plånbok som någon funnit. Så glad jag blev när de hörde av sig idag! Äntligen får jag tillbaka alla mina hundra klubbkort och förhoppningsvis presentkort som ligger kvar. jag måste dessutm sola imorgon tror jag, jag har blitt lite beroende tror jag.

Nu skall jag fortsätta kika tv,
Ciao.


Bästa dagen i mitt liv!



Det finns inte ord för att kunna sammanfatta studenten, 6/6- 2009.
Jag har aldrig mått så bra, haft så roligt & gråtit så mycket glädjetårar under mina långa 19 år. Jag är glad att så många kunde komma till lokalen där studenfirandet höll hus, och jag är evigt tacksam för alla fina presenter jag fick.

Turen genom stan på flaket var nog det bästa, det roligaste, och det absolut onyktraste. Under tre år på gymnasiet upptäckte jag för första gången vilken dunder- klass jag haft. Alla är verkligen solstrålar, och utan er hade inte glädjen vart lika stark som den var den här dagen. Jag vill förevigt minnas er, och gör det med ära. Synd bara att vi aldrig höll ihop, förstod mer av varandra.

Nåväl, gårdagen var extrem. Frossa, huvudvärk och ingen som helst röst kvar ( Skönt att den idag börjat spricka upp lite ). Har inte orkat göra någonting annat än legat i sängen här hemma & åmat mig. Försökt leta lite jobb och resor, hitils är resultatet två jobb i Västerås och en resa till Agia Napa.

Dags för en matbit känner jag nu..

Sjung om studenten!

Så tankspridd som jag är nu, har jag nog aldrig vart i hela mitt liv. Minns fortfarande stunder då vi alla satt samlade i en ring på golvet, lekte visk- leken och kurragömma. Dagarna då vi hade fruktstund och målade gipsfigurer, eller de där dö- fåniga fnittret man hade när killarna frågade chans på en. Lekis. Förskola. Mellanstadiet. Upp i högstadiet & sedan gymnasiet. Hur kan allt ha gått så fort? 
 
Nu är det inte många timmar kvar förens det smäller! Jag tar studenten. Tyvärr presterade jag otroligt dåligt under hela mitt sista år, och går nu ut med 3 underkänt i betyg. Komvux nästa? Jag mår dåligt av bara tanken, så lämnar det för en stund. Imorgon kommer jag vara glad oavsett, oavsett all osäkerhet på resterande ting i mitt liv. Jag ska dansa mig igenom hela dagen och se morgonen därpå som ett nytt steg in i det nya. Allt kommer att förändras, och jag kommer få kämpa mer än någonsin för att få det hela att hålla. För att vinna, måste man ibland förlora.

Nåväl, dagen har vart hektisk. Sprungit på stan och inhandlat det sista inför morgondagen, ytterligare lite hår- produkter och dessutom blommor till håret. Jag lämnade tillbaka de äckligt snygga skorna jag köpte igår, behövde pengarna helt enkelt. Livet suger ibland. Nej, klockan 6 blir det uppstigning imorgon. Icke någon champangefrukost för min del, men det ersätts med annat här hemma istället. Hoppas på det bästa! Sedan blir det full "håll i gång" dagen och kvällen ut. Jag är spänd och förväntansfull. Och jag är relativt säker .. säker på att det här kommer bli den bästa dagen i mitt liv. Godnatt.

Årets första dopp

Hnja, då var årets första dopp avklarat. I Borsökna mitt i natten, det tog dock sin lilla stund att komma i -men vad gör det när resultatet endå blev som de skulle. Sandras bikini åkte av så hon neckade, wohoo.

Idag har det var supervarmt, men trotts detta åkte jag och mamma in en sväng till stan och besökte Tuna Park. Jag slog mitt rekord i att shoppa skor, hela 5 par blev det! Superhärliga dessutom vill jag lova- nu är jag laddad inför Ayia Napa- resan om några veckor.

Har dessutom vart på massage idag, gudars så skönt det var! Dock sitter spänningarna kvar i nacken. Kanske blir det ett återbesök inom kort. Vad vet jag ..

Nu ligger fokusen på studenten, och imorgon skall jag upp tidigt för att först uträtta några bankärenden för att sedan bege mig till Tuna Park igen för att köpa en superhärlig väska. Efter det blir det skola, och sedan jobb hela kvällen. Yeey!

Lina, jag saknar dig ..
Jag hoppas det blir bättre snart <3
Du är mitt allt.