Hm

Kvällens fundering:
Varför sjunger jag alltid denna på fyllan ?
Är det låten eller självaste Afasi som är äckligt attraktiv?


Sanningen

Förlåt mig, jag skäms så.
Jag menade inte att blotta mitt hjärta för dig,
lägga mitt liv i dina händer eller drömma om att få
stå på jordens skal och skrika ut min kärlek till dig.

Jag menade inte att falla till marken, utan att landa i din famn.
Heller inte att ge upp så lätt.

Det spelar ingen roll om de är en ny dag, nytt väder, nya år eller nya tag. Jag har ingen som helst anledning att ljuga längre, ljuga om att du är min enda riktiga kärlek, någonsin.

Du har alltid kunnat läsa mig som en öppen bok, och endå vart innehållet i varje kapitel.
Trots våra tvister har jag aldrig tvivlat, tvivlat på min kärlek till dig.

Idag kan jag inte komma dig närmare än i mina drömmar.
Bara Gud vet hur mycket jag verkligen saknar dig..


Faller ihop

Idag föll ett mörker över mig, och sedan ett okänt antal timmar tillbaka så har jag inte kunnat hindra tårarna från att sluta falla. Jag vill begrava honom i min ilska, i mina sår, i mitt smutsiga blod och iskalla själ. Jag litade på orden hans läppar formade och öppnade min famn för att göra plats åt honom och hans fasansfulla stenhjärta.

Som jag serverade min djuphjärtade kärlek på fat framför honom, kämpade för att hålla den lilla glöden vid liv. Tillbaka du sände mig ett leénde lika förgyllt av plast som hjärtat du givde mig här om dagen.

Fortfarande kan jag ibland känna värmen av din hand i min, känna ditt huvud vila mot mitt bröst, höra dig ljuga om allt det jag en gång drömt om. Att du älskar mig. Låt allt detta bli en historia, ett vagt minne som vi en dag tillsammans förträngt. 


Missnöjd



Det har knappt gått en månad sedan jag gjorde den, tatueringen på min rygg. Jag hade  sedan länge sett fram emot det, och grubblat säkert ett hel år över motivet- vilket kan anses som relativt kort tid. Det är ju trots allt inget litet motiv och är grymt svårt att dölja! I början kändes det okey- nu vill jag helst slippa att se den.

Redan några dagar efter att den gjorts fick jag infektion, det uppstod varbildning och obehaglig klåda. Jag akutbehandlade med sprit och mjukgörande salvor. Klart det hjälpte, efter ett tag- men resultatet blev väl kanske inte det vackraste. Fjärillen har flutit ihop, och ser ut som en stor klump, färgen är grå/grön och det saknas färg på allt för många ställen. Dessutom har jag fått en mindre ärrbildning av skorporna som får färgen att "bulla ut" på vissa ställen.

Än så länge vet jag inte om det är värt ett försök att  fixa till den, eller om man helt enkelt skall satsa på att ta bort den helt. Jag ler ju inte direkt av att se ryggen i spegeln, eller höra någon kommentera den. Det ser verkligen förjävligt ut, och detta skall jag leva med resterande tid livet ut?! Knappast.


Magont

Efter flera timmars liggande i fosterställning instängd på mitt rum, har jag äntligen börjat känna av den lilla hjälp som alvedonet verkar bidra med. En så fruktansvärd mensvärk har jag inte haft på flera år, det är till och med så jag får kräkningar! Usch.

Redan tisdag, och jag känner på mig att detta sportlov kommer vara över fortare än någonsin. Min kalender har aldrig vart så fylld som den är nu, vilket betyder att jag inte kan räkna på fingrarna vad som måste göras längre. Det är inför studenten, studentbalen, alla dessa prov, inlämningar, förberedelser inför nationellaprov, beslut om högskola, körkortet, söka jobb .. hur hinner man med allt egentligen?

Vad jag skulle behöva just nu är ett varmt bad, lite massage och ompyssling.
Kanske kan jag använda hundögonen ikväll?, de finns ju
faktiskt en liten chans att de fungerar.

Jag längtar efter dig ..

Teori



Stängde förmodligen av väckarklockan i sömnen imorse, och råkade försova mig. Men turen verkade vara på min sida, och jag kom endast 5 minuter försent till första lektionen. Tummen upp!


Har påbörjat den teoretiska biten av körkortet idag med en föreläsning på bilskolan som varande i nästan två timmar. Det var väldigt intressant och gick utomordentligt bra! Synd bara att tiden rusar iväg när intresset och koncentrationen överväger det andra.


Kom hem kring åtta ikväll och har sedan dess spenderat lite tid framför tvn tillsammans med mor min, alltid lika trevligt. Jag försöker peppa henne lite till idén hon har om att starta eget, det vore grymt. Ett litet café kanske?


Nu tänkte jag tända lite doftljus här inne i mitt lilla rum, ordna mig en kopp svartvinbärs- te och luta mig tillbaka under alla dessa duntäcken och fluffiga kuddar för att kika på glosorna som det blir förhör på imorgon.


Bilden ovan är från i fredags,
Några stammisar som gästar lotus, bad- so bad.

Drömmar

Studiebesöket på Mälardalens högskola idag satte ordentligt med snurr i huvudet på mig, gymnasietiden börjar sakta men säkert ta slut och jag har fortfarande inga mål satta längre fram i livet.


Det var precis likadant när högstadiet tog slut och det var dags att välja program/utbildning på gymnasiet. Jag var bara 16 år, förmodligen fortfarande vilsen, osäker och förvirrad vilket tydligt framgår idag.

Jag valde fel program, jag följde inte mitt hjärta, utan gjorde det hjärnan sade åt mig, det som lät enklast och kanske smartast. Just då. Handel & administrationsprogrammet var ju trotts allt yrkesförberedande, jobb väntade direkt efter de där tre åren på gymnasiet som skulle gå så fort. Strålande!


Men vad hände egentligen med  drömmarna om att bli psykolog?
Jag tänker inte ge upp, jag kan jag med, minsann.


Nåväl, inhandlade mig tre par skor inom loppet av 10 minuter idag. Ett par svarta sneakers och ett par vita. De bruna sommarskorna följde även med hem. Jag är nöjd, mer än nöjd!


Dags att släcka lampan, för i sängen ligger jag ju redan.
Behöver några timmars sömn inför morgondagen, då körkortsteorin sätter igång.


Förbjudna tankar,  jag önskar du vore här hos mig.


Nytt

Idag fick jag sluta praktiken hela två timmar tidigare, vilket bidrog till en tunnare plånbok. Jag kunde bara inte hålla mig! Blev ett par jeans och lite rengöringsmedel till mina skor. Imorgon skall jag inhandla mig 2 par nya skor, ett par sneakers och ett par gladiator- pumps. Skall även boka tid för håruppsättning till studentbalen som närmar sig med stora steg, det kommer bli så grymt! - Men äckligt dyrt.

Det var länge sen nu, allt har förändrats och stunderna är förbi.
Allt kommer att ordna sig.


Party

Vänskap är lycka.
[ Januari 2009, innan utgång. ]


















Allmänt

Ny vecka, nya tag.
Nåja, än sålänge är det ju faktiskt söndag.

Helgen har vart .. skum? Spenderat massvis med tid tillsammans med min Sockertopp, Sandra. God mat, härliga drinkar och urkassa krogrundor! Ja, det var väl i stort sett allt.

Somnade rätt kvickt efter att ha kommit hem från en efterfest  när klockan var omkring 6 imorse, dock hade jag en buss och passa och fick mig därför bara omkring 2 timmars sömn. Det känns inte okej just nu kan jag tala om!

Ikväll är planerna minimala, fick ställa in det som jag så länge sett fram emot att göra tillsammans med min vackra varelse- och den dystra anledningen är såklart jag själv, jag och mitt klantiga ego. nåväl, det kommer fler dagar- som förhoppningsvis är mycket bättre dessutom!

Nu skall jag ta hand om tvätten, sen blir det städning som gäller.
Måste hinna med att plugga lite psykologi också!