A drop in the ocean

Ikväll är jag glad, mycket glad, gladare än så kanske.
Detta är sjukt, sjukt, så jävla sjukt!

Har sovit till mesta dels hela dagen, inte haft ork till något annat. Nyser och hostar om vartannat hela tiden, och det är sjukt irriterande. Ont i ryggen har jag dessutom ..

Men ingenting spelar någon roll.
Ikväll är jag endå lyckligast i världen.

Party like a rockstar

Gudars vilken kväll!
Efter en flaska rosévin, en flaska vitt vin och lite skumpa skuttade jag och lilla S in i en taxi och begav oss till Lotus, som så många gånger förr. det var mycket folk, och stämningen var bra mycket bättre än sist vi vistades där- kanske var det för det goda folkets skull? Jag hittade en massa gamla klasskompisar från årskurs nio, vilket var mycket glädjeframkallande. Det blev dans och prat hela natten lång tills det blev dags för efterfest hemma hos S.

Idag ligger jag sjuk, och då menar jag inte som bakfull - utan riktig feber med halsont och hosta. Jag har dessutom nästan tappat rösten, det är ju strålande! ... eller inte.

Tänker hålla mig till sängen ikväll, det blir några bra filmer som åker igång och lite te & choklad som sällskap. Helst av allt hade ju en man med lite kärlek vart bäst, som motgift menar jag.

Eller också hade det bara blivigt värre.
Jag hade som vanligt blivit förgiftad och lämnad för att tina bort- sakta.

Idioti



Nu har jag ställt till det riktigt ordentligt för mig själv, en nolla i pannan, det är vad jag ska ha!

Om ungeför exakt en halvtimma åker jag hem till lilla S, planerna för bio och gosande framför tvn blev inställt och det lutar även idag åt utgång. Några trevliga gamla vänner kommer visst också på besök! Detta ser jag fram emot.

Vad hände med skåne killen?
Jo, det ska jag tala om.

Tågbiljetten var för dyr.


Ett litet hjärta



Jag slöt mina ögon & försökte, hoppades på att få somna. Men icke ..
Det är på tok för mycket susningar uppe i hjärnkontoret som pågår just nu.

Juldagen, mina höga förväntningar sprack redan efter fem minuters mingel inne på eskilstunas läskigaste nattklubb, Lotus. Efter några öl traskade jag av någon anledning helt ensam vidare till Harrys, där det knappast var så mycket bättre. Folk kom & gick hela tiden, och ingen såg sådär jätteglad ut. Miljön var inget annat än kall och stökig, och känslan av att ha gått nästan tusen kronor back på kontot var väl inte det roligaste.

Hade jag inte mött dig, hade inget lönat sig.

Nåja, nog pratat om julen och alla dess tråkigheter.
Imorgon är det lördag, och jag har precis ställt in planerna med människan som jag längtat efter så. Men vad gör man inte för sina vänner. Det blir bio, matlagning och en rejäl dos med kärlek tillsammans med lilla S istället. Minst sagt lika trevligt!

Lite varmt te kanske skulle underlätta mina sömnproblem?
Annars får jag väl som vanligt fantisera om att ligga sådär lungt och stillsamt i din famn igen. Kanske är det de enda som fungerar ? Kanske, ja kanske ..


Strålande jul!



Vilket perfekt avslut på dagen! Nu är det bara några få minuter kvar tills doppare- dagen slår över till vår efterlängtade julafton. Stämningen slog omkull mig ordentligt här under kvällen då jag städat och bakat som en tok till härliga toner av julmusik. Det blev knäck och chokladgodis a lá Johanna, de ni!


Jag har även unnat mig lite tid till att slå in de absolut sista klapparna som köptes idag efter mitt sista arbetspass på jobbet.


, På tal om jobb. Jag kände mig som ett litet barn idag när jag skulle tacka dem för tiden som vart, och därefter önska dem god jul. Grin Johanna, jag tjöt som aldrig förr! Det var oerhört tungt att veta att det var absolut sista gången jag arbetade ihop med dem, min extra familj, mina vänner för livet. Jag kommer att sakna dem ..


Min julklapp var inte den tokigaste heller, vilken superchef jag har. Hade ...
Han måste vara världens sötaste!  

Tack.

Nu ska jag dricka upp min glögg och äta några bitar av all den knäck som under kvällen bakats så flitigt. Imorgon är det jul .. jul .. strålande jul!


Jullov

Så, har precis krupit ned i sängen.
Idag har jag hostat som en tok, kännt mig allmänt nedstämd och blek och dessutom inte haft någon aptit överhuvudtaget - Bra för min feta mage, men sjukt onyttigt för mina humörsvängningar. Ja, när jag väl blir sur så blir jag verkligen sur! Min stubin är väl inte den längsta kanske ..

Imorgon är det avslutning, ett skönt jullov på ynka 2 veckor väntas. Underbart ..
Jag ska jobba precis hela dagen, och därefter unna mig lite tid tillsammans med lilla S. Kanske blir det någon bra film & lite god mat ?

Vi får se.
Sleep tight.

Hot

Alla killars drömpass på gympos!



Juletid

En härlig dag på jobbet, eller snarare praktiken, är nu äntligen avslutad. Timmarna har gått fort, och det har som vanligt vart mycket folk. Dock inte lika fullsatt som i helgen ..

Mina ögon svider och jag känner mig sådär makalöst trött, lär bli sängen som gäller snart- ja inom de snaraste timmarna i alla fall. Har precis satt på bastun, så ska väl unna mig lite hårinpackning, ansiktsmask, ögonfransfärgning snart. Det behövs.

Fy sjutton vad tiden går fort, på fredag börjar mitt livs sista jullov någonsin. Jag kan knappt förstå de själv ..

Well well ..

Kajsa 18 år

Dags att avsluta ännu en dag, också närmare bestämt Kajsas födelsedag. [ ett hjärta till dig ]
Timmarna på jobbet har gått fort, det har vart rusning hela tiden & ständigt nya paket att göra. Självklart är det jätteroligt, men ibland känns det som om luften tar slut och man inte riktigt vet vart man skall ta vägen.

Nåja, jag överlevde dagen och har nu tillbringat hela kvällen framför tvn. Tittat på Sveriges hjältar med tårar som brände rejält i ögonen. Det är sjukt vilka starka och varmhjärtade människor det finns! Jag blir så glad ..

Imorgon väntas praktik, dvs 8 timmars arbete utan att få ett endaste öre. Känns lite ruttet faktiskt, det tar så mycket på ens krafter. I vilket fall som helst har jag bokat hela kvällen med skolböckerna. Det kommer bli läskigt mycket plugg ..

Nu är det dags att släcka lampan och försöka sova lite,
men först ett litet godnatt- samtal till M. 

Sweet dreams.
 


Lucia.

Jisses vilken dag! Klev upp 8 imorse, och sedan dess har jag härjat runt, runt & runt ..
För mig innebar Lucia- dagen absolut ingen som helst harmoni. Gudars vad folk det har vart på jobbet, jag tror folk har börjat förstå att julen närmar sig med stora kliv! Jag varken ljuger eller överdriver när jag säger att jag trixat ihop omkring 100 paket idag, och endå var vi hela 6 stycken som jobbade..

Lilla S blev sjuk under natten, och jag led med henne. Det blev ingen utgång, men istället god mat som bestod av potatisgrantäng, lövbiff och en maffig sallad här hemma med familjen. Till efterrätt förser jag mig själv med några glas vin och lite julmusik.

Gårdagen blev för övrigt lyckad, myste framför tvn till idol- finalen och gottade till det rejält med lite ostbågar bland annat.
Sällskapet var ju inte det allra dåligaste heller. : ) Yeh ..

Dags för lite tv ..

Stulen musik

Vad besviken jag blir när jag hör hur Coldplay stäms för låtplagiat.
Det trodde jag inte om dem.


Virus

Hostig, trött och utslagen. Jag tror visst att de där satans basiluskerna hoppat ur mamma och angript mig inatt, för när jag vaknade imorse mådde jag läskigt dåligt.

I vilket fall som helst så har jag nu vilat ut riktigt ordentligt, klev upp vid 12- tiden och begav mig ut på en långpromenad i skogen med detsamma, hela jag suktade efter friskt syre! Vädret fick mig genast att må bättre, tacka vetja snö!

Imorgon är det fredag, och jag har som tur är S för mig själv under heeela kvällen! Det blir nog först någon timma på gymmet, sedan lite matlagning och vin hemma hos henne.

Mm ..


Teskedsgumman



Har precis krupit ned i sängen, som vanligt med laptopen till hands.
Jag har kommit in i en period då té plötsligt är det absolut mysigaste som finns, och godaste dessutom. Idag inhandlade jag mig faktiskt ett nytt, i smak av persika/vanilj- färskt- icke på påse. Intressant va? Himelskt gott vill jag i vilket fall som helst lova!

Idag har jag handlat de sista julklapparna för i år, underbart!
Ännu en sak mindre att tänka på. Dessutom kom jag i god tid till första lektionen imorse och lyckades redovisa uppgiften som jag så länge dragit ut på, jag kan om jag vill!

Under kvällen har jag spenderat någon timma på gymmet tillsammans med S.
Körde kondition och armar, på fredag blir det mage & rygg. Ser fram emot de!

Sleep tight.

Outfit


Nu har jag kommit fram till min preliminära nyårsoutfit, inhandlade denna sötsak häromdagen & en kort klänning i samma färg. Lockligt hår, sotiga ögon, och gulddetaljer som bonus.

Skönt, en sak mindre att tänka på.

Evening

Jag har precis tänt på ljusen som fyller hela rummet med en varm doft av Mango/Vanilj.
På bordet brevid mig har jag lagt upp några lussebullar på ett fat och denna gång kokat lite hallonte, smaken får mig att blicka tillbaka aningen efter sommaren som så fort försvann. Tiden går fort, även när man inte har roligt minsann.

Utanför är det mörkt och kallt, himlen är sådär dystert svart och hänger lågt över våra tak ikväll. Kanske blir det regn, eller också hör Gud min bön om att snö skall falla. I vilket fall som helst så sitter julkänslan/stämningen redan som smäck i hela kroppen på mig, tur de.

Idag försov jag mig, jag missade första lektionen och kom lagom till lunch. Jag måste skärpa mig, ta tag i det här innan de är försent. Det är endast en vecka kvar till jullovet, och det känns som om jag har tusentals olika saker att göra innan dess. Vet bara inte riktigt var jag skall börja, vilket verkar vara det svåraste problemet. Sjukt.

Nu skall jag njuta av tiden i min ensamhet, det gäller att ta vara på de minuterna också faktiskt!

Sleep tight.


Nu sätter jag stopp!

På grund av elaka kommentarer som aldrig tar slut ..
Enjoy! , hoppas de var värt det.

Bloggen läggs nu ned.

Jag kunde inte hålla tassarna borta!
Bloggen fortsätter ...


Funderingar

Idag är jag helt slutkörd, inte gjort annat än legat i min säng hela dagen- alldeles ensam.
Funderat lite kring helgens gång, relationer och det allmäna livet. Det är mycket frågor som saknar svar ..

Men det finns också frågor som redan har svaren, det handlar bara om att värna om dem.
Om ett halvår tar jag studenten, och efter det hoppas jag på att kunna följa mina drömmar i en annan stad, kanske till och med i ett annat land. Vill lämna alla låtsasvänner, behålla de äkta och bli lycklig på riktigt.

Skall strax slå på tvn för att titta på Sanningens ögonblick, efter det blir det te, doftljus och lite läsning.

Tänker på dig, M.


Olydig

Idag har jag vart lat och olydig. Somnade alldeles på tok för sent inatt & fick det ruskigt svårt imorse, det slutade helt enkelt med en falsk sjukanmälan och en senare färd in till stan. Plattsade mig på biblioteket för att plugga, jag hittade mig dessutom en intressant bok jag ska börja läsa ikväll - minns dock inte namnet på den.

Tittat ut de sista julklapparna idag också, känns bra- en sak mindre att tänka på.
Nu skall jag fixa lite exotiskt té, tända lite doftljus och njuta av den nya boken jag fixat.

Julmys



Jisses, ibland är jag helt enkelt urusel på att prioritera, liksom idag.
Hela kvällen har jag ägnat framför tvn tillsammans med mamma och bror, vi har ätit crepes, smuttat glögg och tryckt i oss pepparkakor. Programmet vi kikade på var bland annat Bonde söker fru, och halv åtta hos mig. Julkänslor så det bara skriker om de! Nu önskar jag mig lite mysig snö bara ...

Imorgon börjar dagen väldans tidigt med en redovisning, lite pirrigt är de allt.
Skall strax krypa ned under täcket så jag orkar upp tills dess. Men först- lite Bokläsning!

Fick för övrigt VG på bransch & produktskunskapsprovet jag skrev igår,
jag är nöjd, mycket nöjd.

Nu tänker jag slå en singnal till min käresta.
Sleep tight.


Goda ord

Valde att stanna kvar i skolan någon timma för att avsluta projekarbetet så bra som möjligt. Försov mig imorse, så det här fick bli mitt sk. straff. Hade nyligen ett litet utvecklingssamtal med min mentor, det gick bättre än förväntat. Hans ord var goda nog att göra min dag bättre än någon annan på länge, jag är glad att han förstod mig- nu kan jag snart åka hem med ett riktigt leende på läpparna.

Har vart på Tuna Park med J idag, tittade över lite julklappar och sådär, hittade väl inget speciellt. Åt Wok och köpte mig en nyårsklänning istället. Ibland tar egot över ..

Längtar efter dig M! snart ...