Shopaholic

Ibland undrar jag, som nu ungefär, om jag är beroende.
Ja ni förstår,  alla har ju mer eller mindre en talang. Min största talang är att göra av med pengar, jag är super duper duktig på att shoppa, helst inpuls.

Detta är då inget positivt, utan snarare ett minus i mitt liv.
Beställde just hem ett par skor, ännu en skönhet till min gigantiska samling! Ett par rosa sådanna.
Räkningarna som ligger och skräpar i en hög någonstans bortser jag från ikväll, det är nog bäst så.

Har precis tänt lite ljus omkring mig, och väntar på att vattnet skall koka upp så jag kan tillaga mitt ljuvliga persiko/vanilj te. Tänkte slå mig till ro, med denna gång en bra bok till hands.


Födelsedagsbarn.

 

Har precis krupit ned under täcket i min varma sköna säng, med laptopen till hands. Ännu en dag är avklarad, och denna gång närmare bestämt min födelsedag. Givetvis har detta firats, med en hejdunder utgång igår. Jag tror jag aldrig haft så ont i fötterna efter en helkväll på dansgolvet som jag har idag! nåja, vill man vara fin så får man lida pin, kort sagt.
Tack alla för en trevlig kväll hur som helst!

Idag vaknade jag med en pang- smälla och mådde långt ifrån bra, dock hade jag inga som helst andra förväntningar. Men jag repade mig som tur var rätt snabbt efter en alvedon och 30 minuter i duschen.

Under eftermiddagen höll jag mig vaken & fick lite besök av släkt, jag bjöd på tårta och åt själv säkert upp halva för mig själv. Himelskt gott var det i alla fall!

Min älskade bror har dessutom blivit stor och fick en moppe idag, en blå sådan. Det är fantastiskt kul att se honom så glad. Jag minns själv hur man var ..


Nu är det dags att sova, dessvärre utan honom.
Imorgon kanske .. Jag saknar dig.


Förvirrad

Idag är det endast 73 dagar kvar till stundenten, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Uppe i mitt huvud cirkulerar just nu en miljard olika prioriteringar som jag inte riktigt vet hur jag skall lyckas med. Hur kan man komma i mål när det bara är en massa hinder i vägen hela tiden?

Vid nio imorse befann jag mig i skolan, halv tio drog jag därifrån.
Har fixat mina naglar, lunchat på waynes och tagit en kort sväng på stan tillsammans med både mor och far. Shoppade mig lite nya trosor, en lyxig handkräm och lite hårspray. Lade även undan ett par bedårade shoes tills imorgon.

Hm, snart är det helg ..
och snart är jag ett år äldre ..


Abortive

Det blixtrar i kroppen på mig just nu, var så länge sedan- vet inte riktigt hur jag skall hantera det. Skrika, slå, gråta. skrika, slå, gråta.

Fyfan vad jag brinner för dig, mitt hjärta, mitt hopp, min död.

Sunny



Fy satan vilket jävla härligt väder vi haft idag! Solen var ju riktigt stekig, och hade jag inte glömt mina glajer hemma hade jag glidit runt i dem hela dagen.
 
Imorse försov jag mig en timma, så jag kom lagom till lektion 2 då vi hade prov i inköp & varuhantering. yeeyy var väl inte min första tanke kanske, eftersom jag inte var det minsta förberedd. Nåväl, det gick som de gick och jag har ingen annan än mig själv att skylla!

För övrigt börjar saker och ting klarna omkrng mig nu, jag prioriterar skolan mer, kommit igång med min viktnedgång och börjat titta närmre på högskole- studierna .. Just nu lutar det åt socionomprogrammet i Örebro.

Givetvis finns det saker som inte alls fungerar i mitt liv, titta bara på kärleken! Mitt hjärta bankar stenhårt för killen som inte ens tittar åt mitt håll. Det gör ont, ibland lite för ont.

Nåväl, att ha honom i mitt liv igen får mig fortfarande att hoppas.


Fartfylld helg

Ännu en helg är över, och jag kan knappt förstå det själv. Hur kan det vara så att alla lediga dagar bara går upp i rök sådär fort, medan veckorna går så äckligt sakta?!

I fredags tog jag det lungt, tillsammans med Sandra. Det fick bli biografen i nästan tre timmar, då vi såg filmen Män som hatar kvinnor. Den var bra, dock lite väl seg den första timmen. Nåväl .. Den rekomenderas varmt!

En ny dag kom, och det blev lördag. Jag och Sandra fortsatte med god mat från Kina, och lite party party till efterrätt. Fasiken så skoj vi hade det! Bortsett från den där galna rabies- turken som höll på att flyga på mig för att jag bad honom gå bort från oss på dansgolvet inne på lotus. Människan var ju helt vriden! Började knuffas och skrika könsord rätt ut över hela stället. Skämmigt, pinsamt och åter skämmigt. Jag vill inte låta rasistisk, men honom skulle man satt i en skitig hundbur och skickat tillbaka honom dit han kom ifrån. Usch, vilka smutsiga människor det finns!

Dags att sova, praktik på Twilfit väntas imorgon .. Igen.
Sleep tight.

Tufft

Vissa dagar är tuffare än andra. Klockan är snart efter tio på förmiddagen, och jag har precis vaknat till från min magiska dröm jag njutit av under de få timmar jag fick sova inatt. Eftersom skolan inte fanns med på världskartan igår, finns den inte det idag heller. Jag kan varken finna någon ork eller lust längre ..

Nåväl, inte så långt kvar nu .. Jag kan inte göra annat än hoppas på att jag klarar mig fint.

Igår köpte jag mina studentskor, det fick bli i färgen silver- glammigt med hög klack. Jag är super duper nöjd och hoppas dem kommer sitta bra till klänningen. Hm.

Eftersom batteriet i min laptop skriker efter ny energi, vet jag att jag måste avbryta- här och nu.
En uppdatering slinker in lite senare sen.

Ciao!


Latmask



Ärligt talat, jag har vart så lat att jag inte ens orkat öppna varken teoriboken eller bläddrat igenom sidorna till konferens och receptionsfrågorna. Att en ångest står mig högt upp över öronen just nu är ta mej fan inget annat än rätt, jag får skylla mig själv. Fan också, imorgon är det en ny dag- och då ska jag på heder och samvete ge gärnet.

Har för övrigt haft praktik idag,  lyckades ta mig något steg längre in i soppan. Dels lärde jag mig att göra återköp, men också hur man hanterar utvecklingsstörda kunder som vill ha en 4 storlekar för str bh! Ojoj, vilken raffig historia jag har utav det där alltså, ha ha.

Det är kyligt, och stämningen är låg. Jag har under flera timmar ikväll bara setat, setat och skrikit i min egen tystnad. Värdelöst, men så äckligt skönt. Jag tror jag börjar bli galen, skitsofren eller bara allmänt hjärntvättad. Har inte riktigt kommit underfund med vad jag håller på med, förutom att all min kärlek jag bär- hela tiden kastas till spillo.

Worthless.


Paerty

Sitter och spanar in arbetsförmedligens hemsida med tok-desperat inställning! Känner att det inte finns någon tid att dra ut på det längre, jag behöver ett jobb nu- och inte sen! Dock har jag inte riktigt turen med mig att finna något som passar, som vanligt. De flesta arbeten kräver ju nu för tiden högskoleutbildningar och andra lite mer maffigare krav, vilket inte gör saken lättare för min del. Suck, stön & stonk!

Nåväl, det är ju inte så att jag ger upp i första taget.

Hm, helgen är i princip slut & jag kan inte komma ihåg sist jag hade så kul som igår. Oförvändad lycka skulle man väl kunna säga! Det blev dans, prat och makaroner från åtta på kvällen till ytterligare 12 timmar efter det. Med adra ord gick vi aldrig riktigt och lade oss. Gissa om huvudet hängt på sné hela dagen? Ojoj, så trött.

Kunde som vanligt inte hålla fingrarna i styr och klickade hem lite smått & gott ur H&M's sortiment igår. Det fick bli tre tröjor, en jacka och ett par skor. Lycka!

Nu är det dags för lite konferens & administrationsarbete, sedan väntar en monster- garderob på att bli städad efter det. Suck!

Skor


Egentligen borde jag ligga till sängs med en kopp jordgubbsté och teoriböckerna framför mig, men icke sade Nicke! Jag har fastnat här framför datorn bland alla dessa hundra favorit- sidor med tusentals klädesplagg och skor! Det kryper i hela kroppen på mig, och att vara luspank gör mig just nu inget annat än ledsen. Jag har egentligen inte råd, men lyckades endå klicka hem skorna på bilden nedan. Hur läckra som helst till min studentklänning jag köpte här om dagen ju! Perfect.

Dessutom velar jag mellan två sockersöta klänningar som tilltalar mig till tusen, får se hur jag gör med dem senare ikväll. Nåväl, imorgon väntas en lång praktikdag och det ser jag verkligen inte fram emot. Jag suktar just nu efter lite ledighet tillsammans med min familj, och inom parentes ( Vännerna ).

Får se hur allt blir.



Körskola

Idag har jag vart sjuk, eller snarare sjukanmäld.
Begav mig av till banken vid lunchtid för att betala pengarna till studentbalen som  smått börjar närma sig nu. I kroppen flyter spänning, men också ångest på grund av ekonomiska Själ. Det är inte alltid lätt att vara fattig student.

Nåväl, har bokat tid hos tatueraren idag också. Dock fanns det inga tider förens i Juli, men what ever. Tänker finslipa den lite och skriva dit ett kort "citat", tror jag kommer vara nöjd efter det.
Några timmar på körskolan har jag även under dagen spenderat, det känns bra. Jag börjar komma in i det hela nu, både med körningen och teorin. Nu håller jag tummarna för fixa klart allt till i sommar, klart jag kommer att lyckas!

Dags för en dusch, natti natt.

Frånvaro

Nyvaken som jag är sitter jag här med mina bortdomnade fötter, hemma hos Sandra. Natten  har vart lång, vi unnade oss coca cola, en massa chips, tända ljus och en skräckfilm. Sängen hade vi stoppat full med härliga kuddar och mysiga täcken. Det var gosigt, lite väl gosigt kanske?

Hur som helst svider mina ögon så tårarna rinner just nu, ringde just praktiken och anmälde mig som sjuk. Usch, jag känner på mig att dagen framöver kommer att vara katastrof. Därför har jag beslutat mig för att alldelses strax åka hem, hem och göra absolut ingenting- förutom de där tråkiga vardagssysslorna såsom att plugga och strosa omkring i mjukisar för att röja upp alla kläder på golvet tex.

Åh, nu blev jag sådär negativ inställd, uttråkad och tjurig. Dessutom helt galet sugen på té- mitt älskade jordgubbsté där hemma. Vad hinner klockan bli innan jag har min kopp i handen mån tro?

Dags för en dusch.