Funny.



Kvällen börjar närma sitt slut, och snart är det läggdags.
Dagen har vart lång & jag har verkligen insett att kameran skall finnas i handväskan dygnet runt, oavsett vad. Om någon ens kunde försöka föreställa sig dagens alla sjuka händelser alltså.

1. Min fula min när jag fick beskedet Icke godkänt på svenskaprovet.
2. Josses manliga skrik när hon sprang rakt in i stans snyggaste kille.
3. Mitt fall på alla fyra när jag snubblade på Flaneur under lunchtid.
4. Josses ryckningar med bilen som fick omgivningen att skratta, då det såg ut som vi diggade till musiken.
5. Mitt skrattanfall efter ett lyckat psykologiprov själv inne på toaletten.
6. Mitt ansiktsuttryck när hårfrisören var klar med mitt hår. ( Hon visade sig vara praktikant, 16 år gammal )

Jag har även sprungit på stan en stund och köpt mig härliga ljus med en doft av kakao- både mörk och ljus. Luktar för jävla underbart alltså! Tänkte ta och mysa till det på rummet ännu mer innan filmen åker på ikväll/natt.

Imorgon är det onsdag, vilket innebär veckans tråkigaste dag. Idrott och läbbiga lektioner hela dagen lång!
Nu ska jag sätta mig till rätta i soffan igen och vänta på att Idol ska börja.

♥ Nattdans



Helgen är slut, och en ny fullspeckad vecka är igång igen. Fredagen tillbringade jag med lite festligheter tillsammans med Sandra på Centro. Vi var omringade av tända ljus och blev bjudna på champange, anledningar och resterande händelser håller vi nog oss för oss själva.

Lördagen var oslagbar, riktigt partaj tillsammans med sockerdruvorna på Lotus, eskilstunas mest fjortisrelaterade nattklubb. Jag antar att det var sällskapet som höjde stället, Josse är  kung på dans vill jag lova! Tack för en fin kväll. Måste göras om.

Igår var det praktik, dagen gick rätt fort eftersom det för en gångs skull var lite rörelse i butiken. Satt ett par timmar under kvällen och pluggade lite till psykologiprovet som jag strax skall göra. Hoppas att jag klarar det! Pepp.
Glömde sorgligt nog att plugga till svenskan idag som rent ut sagt gick åt helvete, taggad inför omprov!

Dags att runda av, läsa lite anteckningar innan provet startar.
Klockan fyra har jag klipptid, så imorgon är jag troligen korthårig. Läbbigt.


♥ Shopping

Jisses vilken dag! En rejäl sovmorgon och en galen runda på stan först tillsammans med Johan, sedan Josse. Började med lunch på thai, sedan blev det Tunapark som gällde. Gud så ont i fötterna jag hade efter sex timmars gång i alla butiker! Nu är jag helt slut och laddar inför sängen, ska slå på en av de nya filmerna som kommit i min brevlåda idag. Spännande!

Imorgon är det praktik som gäller, och för första gången ska jag inte glömma att ta med min matlåda. Förutom praktiken så är det ju dessutom helg! Gud så skönt, dagarna kommer att fyllas med hårt arbete på Donkén- men löna sig med ett riktigt partaj på lördag.




Skor, Bianco 550:-



'
Ljuslyktor, Sia 65:- / styck



Halsduk, H&M 149:-
Roströd kofta, Åhlens 299:-
Basictop havsblå, GinaTricot 149:-
Svart tunika, GinaTricot 69:- ( REA)
Brun/Begie kofta, H&M 249:-
Christina Aguleria parfym, Kicks 179:-


♥ Pepp

Taggad inför lördagskvällen!
Tänk vilken succé jag skulle göra med denna man på dansgolvet.
Grr ..


♥ Idolmannen

Kvällen har vart lång, eller också så inbillar jag mig bara det. Har precis förflyttat mig från tvn där jag nu setat en längre tid och mummsat på min äppelpaj jag idag bakat. Tittade även på idol, där min godisbit är med. Han är så förbannat vacker! Hade en öppen diskution om hur våra barn skulle se ut, men min bror gav mig inte direkt någon respons.

Har precis skickat iväg en order på Ginzas hemsida där jag denna gång beställde fyra filmer. Såklart blev det sega komedier som alltid spelas innan läggdags! Jag bara älskar dem, men Titanic tar lätt hem första pris! Kärlek, kärlek, mängder med kärlek ..

Klockan börjar bli mycket, ska upp vid halv sju imorgon. Icke så skoj som det låter kan jag lova!


♥ Skakad



Antar att det är bra många fler som är lika skakad som mig av tragedin i Finland. Elva personer är nu brutalt mördade av deras egna klasskompis som sköt ihäl dem idag under skoltid, i Kauhuajoki.
Jag finner inga ord, jag blir bara så ledsen, frustrerad och äcklad av denne man som är skyldig till allt detta. Ingen tvekan om saken vad man borde göra med honom! I vanliga fall är jag emot dödsstraff, men i detta fall har jag faktiskt ändrat min åsikt. Så många som miste sitt liv, oförlåtligt och en stor sorg! Tusen tankar till er anhöriga.

Hela min släkt bor i Kauhajoki.

Det blev inget svenskaprov för min del idag, till min stora förvåning hade vi halv studiedag och fick sluta redan före elva på förmiddagen.  Drog såklart direkt ned på stan för att göra en liten intervju med hotell statt, besöka banken och boka klipptid. Hittade mig även en roströd tröja på Åhlens som jag lade undan tills på torsdag.

Nu är jag hemma, har vart ute nästintill hela dagen och bara njutit av det fina vädret. Äppelträdet på tomten hade växt till sig rejält mycket, så jag passade på att göra något gott av det, plockade ett par stycken och gjorde hela fyra smaskiga äppelpajer. Mumma! Kanske finns det tid till att göra marmelad imorgon, trotts att jag avskyr det.
Varför inte liksom.


♥ Förväntansfull



Har precis tryckt i mig två "crepes" som mamma lyckades göra riktigt bra denna gång, så nu sitter jag här mätt & belåten och funderar på om jag ska orka hasa mig in i duschen alldeles strax. Dagen har vart lång, trotts att det vart praktik. Är lite smått ivrig över att få se schemat som Magnus ( min chef ) just nu håller på att lägga för mig. Det är iorförsig redan fastställt att jag börjar den 19 december, då julrutchen sätter igång- men har inte en aning om hur länge/ många dagar det kommer att pågå. Uh vad jag ser frem emot detta!

Imorgon är det tisdag, och ett litet svenskaprov väntas. Dock har jag inte börjat öva till det ännu, vilket får mig att känna både stress & press. Men jag kommer att klara det, det gör jag.

... Slutar inte förens vid tre, och efter det blir de en sväng på stan, ska boka klipptid, piercingtid- och om jag hinner göra ett besök på blue Lotus för att sno en tid för ny gaddning.

Nu nog om detta, dags för en dusch. Sedan blir det té, tända ljus, tv och en jävla massa pluggande.

♥ Kvarglömd

Ikväll är jag tröttare än någonsin, nåja kanske jag överdriver lite nu, men ..Klev upp vid halv nio imorse för att kasta mig in i duschen innan det var dags att fara till jobbet. Lite dåligt samvete har jag allt för att jag glömde matlådan hemma, men som många gånger förr fick jag flotta till det med en Qp cheese & Co.  Mumma!

Till min lycka var det ovanligt lungt på jobbet idag, och gissa vem som fick sluta hela två timmar tidigare?! Vid sjutiden hämtade en taxi upp mig och körde raka vägen hem till J där jag skulle vänta på bussen som skulle ta mig hem till lilla Sundby. Dock blev jag alldeles på tok för trött när jag slängde mig i soffan för att vila till en bra film, att jag nästan somnade. Fanns ingen som helst ork till att förflytta mig därifrån  ..

Jag blev alltså kvar.
Dags för en dusch, sedan är det läggdags som gäller!

♥ Mys



Åh så härligt med alla dessa mörka, dystra höstdagar som lyses upp med en bra film och en stor kopp varmt té om kvällarna. Jag bara älskar det! Att dessutom fylla hela hemmet med dussintals levande ljus, kan jag lova är rena rama njutningen! Strosade omkring inne i city för några dagar sedan och såg hur butikerna började ladda upp med hösten/vinterns senaste kollektion, kommer blir spännande att ge sig ut på fredag för att återligen fylla de tomma "luckorna" i garderoben. Det första målet jag har är att finna en ny jacka, helst i någon mysig färg. Andra målet är faktiskt att göra en rivstart inför julen, då jag tänkt börja spana efter lite julklappar.

Appropå julklappar, i fredags meddelade jag mitt svar till chefen på Duka om extraarbete- och vet ni vad? Efter den 13 december kommer jag att sätta igång! Ser verkligen fram emot att tjäna en extra hacka, vid sidan av slaveriet på donkén. Nåja, hur som helst så vet ni nu varför jag ler lite extra om dagarna.

Idag har jag inte gjort annat än att jobba, kom nyligen hem efter att pappa vart så snäll som hämtat mig. Nu väntar jag bara på att maten skall bli klar ( Potatisgratäng m. oxfilé och sås ) så jag kan äta och sedan gosa ned mig framför tvn med en stor skål popcorn vid mig.

& Johan! Tack för tavlan, den var fantastisk.

♥ Höstmys



Men vilken härlig dag! Min käraste mor har fått mig att insé att man faktiskt inte bara behöver ligga till sängs då man är sjuk. Klev upp redan vid 9- tiden imorse och duschade, efter det åkte mysdressen på och så blev det en ljuvlig 2- timmars promenad i skogen tillsammans med hunden vår. Kändes skönt att komma ut ett tag efter att ha setat instängd i nästan 2 dygn med lamporna släckta och inget annat än hundra koppar té till hands. Som ni vet så har även jag åkt på den sjukt galna förkylningen som halva stan just nu verkar ha. Feber, frossa, täppt näsa och rethosta- visst låter det kul ?

Pressen över att inte vart i skolan på hela veckan börjar göra mig något nervös. Men jag får hålla ut, imorgon är jag tillbaka igen och tänker ge järnet! Slutar inte förens 19.10, eftersom matlagningskursen startar. Sett fram emot detta väldigt länge nu, så jag hoppas maten blir god och att jag gjorde rätt kursval.

Har förrästen bakat chokladbollar idag, vilket gick väldigt bra. Dock är jag inte så förtjust i sådanna själv, så jag antar att brorsan kommer få äta upp dem allihopa.

Nu sliter jag mig från datorn för att mysa lite till tända ljus och någon bra film framför tvn, perfekt i höstmörkret!