Balklänning

Gudars, vilken äcklig dag! Slet mig inte från sängen förens vid ett i eftermiddags, orkade aldrig bege mig till skolan. Snacka om sego-dego! Det fick bli en slappisdag, som så många gånger förr. Men denna gång till duga!

Begav mig ned på stan tillsammans med mammi och lyckades hitta min balklänning, den var grym och jag bara älskar den! Vi struntade i att hyra, och köpe den istället- så nu tillhör den ingen annan än mig själv! Lycka säger jag bara!

Hum, det är kolsvart ute och jag får gåshud bara jag tänker på kylan vindarna för med sig. Tänkte strax unna mig en dusch, efter det en kopp te tillsammans med en bra film. Kanske skulle man tända lite ljus omkring sig? , det var ju trotts allt ett tag sedan.

Jag önskar att du vore här med mig.


Lyckodag!

Känns helt underbart, 06.45 var jag framme vid trafikskolan. Reception- kärringen hade skrivit fel datum i mitt lilla häfte jag hade fått, givetvis var det igår jag skulle vart där. Min min var väl inte den gladaste, jag hade ju trots allt hasat mig upp 04.45 imorse. Det fick bli en frukost på Donkén, och sedan raka vägen till en skola som var soptom! Avundsjuk ?

Hm, vet inte riktigt vad jag ska göra .. Har endel att plugga, men vet inte vart jag ska börja någonstans. Dessutom är jag helt matt i kroppen efter bara 3 timmars sömn inatt. Slutar vid lunch idag, då lärarna har något möte. Yeeyy! dagens händelse? Det kokar i min kropp.

Nåväl, ingen idé att hänga läpp- gäller bara att hålla huvudet högt och hoppas på att dagen snart är slut. Tänkte planera in ett besök i Västerås med mamma imorgon, då jag börjar få lite panik med balklänningen. Snart är det ju faktiskt dags! Tänk vilken tur jag har som får gå med Jocke tha man! Happyface.

Lite energi har jag väl över till att gå och handla mig en kaffe?
Nja, eller inte.

Money



Har precis betalt klart lite räkningar, så nu är siffrorna inte lika många på kontot längre.
Dock får jag skylla mig själv då jag slog rekord i att göra av med pengar på något så onödigt som alkohol i helgen. Typiskt, så jävla typiskt.

Trött och sliten, det är vad jag är. Har haft ont i magen sedan jag vaknade och inte kunnat sluta tänka på alla ord som en gång fanns i luften mellan oss.

Det spelar ingen roll vad alla andra säger, jag orkar inte längre bry mig.
När jag är med dig mår jag bra, precis som förr. Misstag går inte att radera, men man kan lägga dem bakom sig. Jag struntar i framtiden du pratade om igår, det är någonting som går att fixa- tillsammans.

Det snurrar i mitt huvud just nu.

Dags att krypa ned i sängen framför en film, uppstigning sker imorgon redan 04.45 för att hinna i tid till trafikskolan. Yeeyy!

Woups, jag bjuder på bilden ovan.
Den blev verkligen förjävlig!

En älskad vän.

[ 22 jan, 17:47 ] Hon.
Allt är inte alltid som man vill, eller som man tycker det borde vara. I dagens läge vet både du och jag att du inte kan glöma, och släppa taget. Det kan vara jobbigt att inse en sanning som inte borde vara sanning. Sluta upp nu gumman och inse att du/ni inte kan släppa taget. Följ dina känslor- som mig!

[ 22 jan, 18.00 ] Jag.
Jag vet, & jag vet. Det är som att ligga i koma, jag blundar för verkligheten. Men killen är som natt, och jag som självaste dagen. Det skulle aldrig fungera! Ingenting jag söker- finns hos honom, ser ingen framtid. Jag kan bara komma framåt på det vi en gång hade, leva på de döda i min kropp som en gång levde- för honom. Detta är sinnessjukt, jag vet.

[ 3 minuter efter .. ] Jag.
Trygghet skulle jag tippa på att svaret är. Jag är rädd för att vara själv, och det enda som är följden till det är; konsikvenser. Jag vet inte vad jag gör, och är just nu oerhört förvirrad. Om jag kunde skulle jag flytt till en annan stad, ett annat land för länge sedan och byggt mig ett nytt liv. Men .. Ingenting är väl försent ännu ..

[ 22 jan, 18.52 ] Hon.
Älskade vän. Ta en dag i taget. Lek inte med dina känslor och inte hans. Det blir bara värre. Antingen satsar man, eller inte. Jag tänker låta dig vara ifred med känslor och allt. Bara du vet att jag finns här! <3


Misslyckat!



För första gången på mycket mycket länge känner jag mig riktigt misslyckad.
För snart 3 år sedan, vi gymnasie- starten satte jag upp mål, mål som skapades för att lyckas och inte glömmas bort. Jag lovade mig själv att ha körkortet innan studenten, ha ett jobb, spara pengar, gå på studentbalen, sköta hälsan .. helt enkelt prestera, angagera och verkligen fokusera.

Men .. Vad har hänt, vad har jag egentligen gjort dessa tre år?
Svaret är, ingenting. Absolut ingenting ...

Nu tänker jag ju givetvis inte sitta här och tycka synd om mig själv, utan har istället precis ritat upp en schema för mitt nya liv som startar imorgon. Johanna ska bli pluggis, börja motionera och sluta vara så oerhört lat. De ni!
Det börjar bli ont om tid nu ..

Imorgon är det mycket som står på spel, ny praktikplats skall fixas, hälsodagboken skall skrivas klart, tid hos umgdomsmottagningen skall bokas och ett besök på stadsbiblioteket skall ske. Dessutom kommer jag ställa klockan en timma tidigare för att hinna med en morgonpromenad med hunden. Yeey! Spännande.


Awkward

Jisses vilken kväll! Jag var taggad till tusen och hade tonvis med överskottsenergi som bubblade enda ut i fingertopparna igår, dessutom var jag jätteglad! ( Vilket kanske inte händer allt för ofta ). Nåväl, det började ju bra i alla fall, musik lite drinkar och vin hemma hos S, och för att inte tala om det ursinnigt trevliga sällskapet!

Vid elva var det dags att röra på sig, vi dansade oss ner till Lotus.
Min kväll tog slut här någonstans, efter de första två shotten.

Idag mår jag inte så bra, faktum är att det var jävligt länge sedan jag mådde så här skitdåligt.
Men som man brukar säga, man mår som man förtjänar.

Och bara för att jag har tonvis med skuldkänslor från igår, och blir röd om kinderna bara jag tänker på hur jag betedde mig bjuder jag på lite bilder som läggs upp om en stund.

Over and out.


Wei!



Äntligen fredag! & äntligen helg för den delen.
Idag har jag inte unnat mig någonting annat än lite smärta hos tatueraren. Klockan 11.00 i förmiddags var det dags, och jag var galet nervös- som väntat. Sist jag var där låg jag utan trosor, denna gång blev det tröjan som åkte av. Jag börjar bli bra på det där .. att blotta mig ;)

Imorgon väntar utgång med tjejerna, spännande!
Nu ska jag kika vidare på Lets dance.

Ciao!

Tired



Mina ögon svider, och benen är bortdomande. Enda sedan jag klev upp imorse har jag suktat efter min säng! Orkade inte ta mig till skolan, utav begav mig i stället till stadsbiblioteket i stan för att i lungn och ro försöka koncentrera mig på psykologi- uppsatsen som skall lämnas in nästa vecka.

Efter några timmars hårt tänkande tog jag ett break och mötte upp lilla S på stan, vi åt en flottig lunch på Corner och gick sedan några varv på stan för att bara umgås. Jag köpte mig två smycken till näsan, och suktade lite över byxorna på Gina som jag så gärna vill ha. Kanske införskaffar jag mig dem imorgon? Vem vet ..

Jag har fortfarande inte funnit någon ny praktikplats, men hoppas få presentera mig kort på Twillfit imorgon. Det vore lite klyschigt att få komma in där faktiskt, älskar deras underkläder!

Well, time to sleep.
Tatuering 11.00 imorgon, Tjusigt!

Sweet dreams.


Yeeyy!



Så, då var ännu en dag på väg mot sitt slut. Mycket har hänt, men endå inte. Jag glömde mina strumpor till idrottslektionen till att börja med, vilket fick mig att bli halvt nudist i närmare en hel timma. Det var inte roligt att springa omkring barfota på det där snuskiga golvet kan jag tala om!


Nåväl, provet jag faktiskt hade pluggat till kuggade jag på idag, vilken besvikelse! Frågorna var helt okända, och jag fick hjärn- stillestånd. Fy skäms, fy skäms.


Efter skolan tog jag med mig min vän Josen och fikade på Janelings, det var mysigt, trevligt och väl uppskattat. Vi tröck i oss en kanelbulle och en sweet bakelse som hette blondie. Hon drack cola, och jag samlade vuxenpoäng med mitt kaffe såklart. Vi uppdaterade oss lite om senast hänt, och satt kvar en bra stund innan vi begav oss till tatueringsstudion. Jag fick tid redan på fredag, yeey!

Jag kunde inte hålla fingrarna i styr och shoppade med mig en partytopp, leggings, örhängen och ett par nya skor hem, wonderful! Älskar't.

Nu ska jag trixa ihop lite te och sätta mig till rätta för att skriva klart religionsuppgifterna som ska lämnas in imorgon.
Sleep tight.

Tatto



Har precis lagt mig till sängs efter att ha legat i fosterställning borta i vardagsrummet hela kvällen. Ett tag kändes de som om min mage skulle explodera! Men som tur var gjorde den aldrig de.
Ibland önskar jag att jag var en man, tänk vad skönt att aldrig i hela sitt liv behöva uppleva hur det är att ha mens, att aldrig behöva känna sig svullen, svettig och ha kramp på det här sättet! Åh .. ( drömmer mig bort för en sekund )

I vilket fall som helst så har jag knåpat färdigt på mitt motiv som jag ska gå till tatueraren med imorgon, det är bara texten jag är lite osäker på. Så jag antar att den delen får vänta, ingen idé att stressa- då blir det bara fel.

Har stora planer på att bygga ut mina stjärnor inom kort också, men jag har så stor brist på fantasi- så jag antar att det får vänta till efter sommaren ..

Nu ska jag läsa igenom sidorna inför provet imorgon, yeeyy!
Sweet dreams.


Taktkänsla

Jag undrar vart han köpt sin baddräckt. (?)


Mansgrisar



Idag känner jag mig sådär meningslöst äcklig, ni vet känslan av att sitta fast och kämpa utan att komma loss. Man blir helt svettig och känner sig obehagligt besegrad av någonting som inte ens finns. Allt är skit, och allt man ser är bottenskrap.


Nåväl, kanske är det "lingon- veckan" som får min mage att se sådär svullen ut, ändra mitt humör och pressa fram lite svett i pannan? Ja, undrar ja.


Har samtalat med min mor under kvällen, ruskigt mycket. Jag har fortfarande inte erkänt att jag ljög igår, och det får mig att vilja gå under jord. Huvudämnet var väl egentligen karlar, ja mansgrisar med ett finare ord.


Det känns bra att jag har en så förstående mor, hon ger mig styrka att orka stå upp dag varje dag och andas rent. Innan jag fick den kontakt med henne som jag har idag gnagde jag sten, dag in och dag ut. Hela jag var ett stort, svart tomt hål. Hon är min bästa vän.

Jag hade en gång min drömprins, han hade allt och behandlade mig förmodligen för bra för att jag skulle uppskatta det. Som jag & lilla S alltid säger, man inser inte vad man har förens man förlorat de. - Nog om detta åmande, nu ska jag se över alla miljoner sidor som jag har prov på imorgon.

Sweet dreams.

Minnen

I min dator finns en gyllene mapp med hundratals bilder från årskurs 9! Jag måste erkänna att en tår eller två lyckades trilla ur ögat på mig när jag tittade igenom dem. Mycket vackra minnen må jag säga!





 


















Tidsfördriv.



Har du pojkvän/flickvän? - Nej, jag har ju inte det.
Om du har, hur länge har ni varit tillsammans? -
Har du någon gång haft ett seriöst förhållande? - Yes!
Vem var du senast tillsammans med? - Johan.
Är du på G med någon? - Verkligen inte.
Isåfall, vem? -
Har du kysst någon i ditt liv? - Ja ?
Vems säng låg du i senast? - Min brors.
Vilket hus var du i senast? - Mitt eget ?
Vem var hemma hos dig senast? - Grannen ?
Vem kramade dig senast? - Bror.
Vem pussade dig senast? - Hemligt.
Vem nuddade du senast? - Mamma.
När grät du senast? - Inatt.
När skrattade du senast? - För 5 minuter sedan.
Är du positiv eller negativ? - Positiv för det mesta.
Vad är viktigast för dig i livet? - Kärlek och tro.
Hur många år är dina föräldrar? - 38 respektive 44.
Har du några syskon? - Världens bästa lillebror.
Nämn en person du inte skulle kunna klara dig utan? - Mamma.
Vem smsade dig senast? - Tobbe.
Vad står det i ditt 8e sms i inkorgen? - Kärlek :)
Vad står det i ditt 8e sms i skickat? - Haha, tummen upp för de då!
Hur många kontakter har du på din mobil? - Jag orkar inte räkna.
Chattar du med någon på msn nu? - Ne.
Isåfall, vem/vilka? - 
Hur många kontakter är offline nu? - 72
Hur många kontakter är online nu? - Många.
Är du nöjd med ditt liv? - Inte till 100 %
Är du lycklig? - Aningen.

Nyårslöften



Jag nekade erbjudanet till krogrundan, och stannade istället hemma med familjen. Jag fixade lite grönsaker och till det dippsås, hur smaskigt som helst! Dessutom har vi skapat lite stämning med tända ljus och dämpad belysning.
Skall snart fixa lite jordgubbste, men först en sväng in i bastun! På med hårinpackningen och en snabb ansiktskur efter det hela, det kan ju inte bli bättre!

Imorgon har jag svaga planer med lilla S, men även funderingar med en annan vän. Jag antar att humöret visar mig vad som händer, någon fest blir det då i vilket fall som helst inte för min del. Dags att rycka upp sig och rätta sig efter alla hemliga nyårslöften..

Bättre sent än aldrig.


Flyktingar



En vän till mig berättade igår om en lasbil som stoppats under eftermiddagen av polisen här i lilla Eskilstuna. Fråga mig inte varför, men de hade undersökt lasten och funnit en massa flyktingar!

Jag är inte rasist för fem öre, men detta upprör mig något så fruktansvärt! Tas de på bar gärning, skickas de fortare än kvickt tillbaks till deras hemland- där de förmodligen lever i en mardröm. Personen, som lovat dem ett lyckligt liv här i sverige under falsk identitet åker in bakom lås och bom.

Vi i Sverige behöver växa, och bli starkare- vilket vi ständigt gör med alla dess olika bakrunder och kulturer. Men det finns faktiskt en gräns, och dessutom något som heter asyl. Godkännes denna finns inget att oroa sig för!

Så oavsett hur grymt och elakt detta än låter, tycker jag att det är rätt att skicka tillbaka anonyma människor som trillar in i vårt land.


Sweet dreams

Borde ha legat till sängs för en hel evighet sedan, jag vet.
Men jag kunde inte, var så påverkad av skriv uppgiften som jag filat så mycket på under hela kvällen. Målet var att bli färdig, redovisa och lämna in den imorgon - det ser ljust ut, jag är klar.

Prov och matlagning väntas imorgon, jag ser fram emot det- kanske inte.
En lång dag blir det i vilket fall som helst, och jag blir supertrött av bara tanken! Klockan är ställd på 05.45, någon som känner sig manad att byta liv med mig för en dag kanske ? huh,

Sleep tight.


Omotiverad



Klockan är efter tolv, och jag borde egentligen sovigt för länge sedan. Imorgon börjar skolan igen, och jag är inte det minsta peppad. Alla saker som skall göras och slutföras kommer bli tufft, det känner jag på mig redan nu. Puh, jag är så skoltrött och omotiverad till allt som rör sig kring studierna att jag snart går i taket. Hur skaffar man sig nya krafter till att orka egentligen?

Forest fruit, så heter mitt te jag just nu sitter och sörplar i mig, gudomligt! Jag har även ett fat fyllt med vindruvor som smakar fantastiskt. Jag känner mig inte det minsta sömnig över huvudtaget, och undrar hur det skall gå att komma upp imorgon. Klockan är ställd på 06.15, yeeyy!

Sweet dreams.


Uppdatering



Som jag hostar! Blir galen på detta snart ..
Känns rätt ensamt att bara sitta här, hade hellre vart hos lilla S och tittat klart på The grudge 2.
Men jag får vänta tills imorgon .. suck!

Setat och filat lite på mitt Cv under kvällen, och några rader lyckdes jag allt knåpa ihop. Imorgon åker brevet iväg och landar förmodligen inom kort i Coop's brevlåda borta i Hällby. yeeyy!

Uppgång redan klockan 8 imorgon, avundsjuk?
Time to sleep.

Sweet dreams.


Vackra du.

Idag känner jag mig matt, tråkig och allmänt grå. Jag fryser, och har haft negativa vibbar bakom öronen sedan jag vaknade.

Att få se, känna och höra personen som så länge existerat i ens tankar var spännande, nervöst och lite lagom trevligt sådär. Men att efter 24 timmar veta att det aldrig kommer att ske igen är jävligt deprimerande. Jag saknar honom äckligt mycket och gjorde ett snesteg som lät mitt hjärta gå före hjärnan.

Dags att tända lite ljus, denna gång med doft av choklad/ vanilj. Sedan blir det svartvinbärsthé och en nattmacka. Jobb som väntas imorgon! Exciting.

Happy new year!

Dagarna går fort när man har roligt, eller också kanske är det tvärtom, vad vet jag.
Skippade alla planer och höga förväntningar om nyårsafton, tänka sig vad rätt man kan göra ibland. Hela dagen tillbringades med lilla S, vi unnade oss en riktigt god middag med potatisgratäng, kyckling och revbensspjäll hemma hos henne. Kring oss hade vi skön musik och tända ljus.

Jag tror att om mitt kön var det motsatta hade jag och hon vart tillsammans. Vi passar så läskigt bra ihop! Gudars vad mitt hjärta slår för dig sötboll!

Fyrverkerierna missade vi icke, dock blev det ingen nyårskyss. Bara en nyårspuss.
En runda på krogen efter det, och till sist en efterfest hos bartendern. Snyggt jobbat!

Nej, nog om detta. Det ser ut som en soptipp här hemma, jordens diskberg!
Varken jag eller S orkar. Just nu jobbar hon, själv sitter jag här och låter tiden rinna mellan fingrarna. Ikväll får vi besök, besök av hennes man och hans gode vän. Yuuck.

Dags att sätta lite fart.