Missnöjd



Det har knappt gått en månad sedan jag gjorde den, tatueringen på min rygg. Jag hade  sedan länge sett fram emot det, och grubblat säkert ett hel år över motivet- vilket kan anses som relativt kort tid. Det är ju trots allt inget litet motiv och är grymt svårt att dölja! I början kändes det okey- nu vill jag helst slippa att se den.

Redan några dagar efter att den gjorts fick jag infektion, det uppstod varbildning och obehaglig klåda. Jag akutbehandlade med sprit och mjukgörande salvor. Klart det hjälpte, efter ett tag- men resultatet blev väl kanske inte det vackraste. Fjärillen har flutit ihop, och ser ut som en stor klump, färgen är grå/grön och det saknas färg på allt för många ställen. Dessutom har jag fått en mindre ärrbildning av skorporna som får färgen att "bulla ut" på vissa ställen.

Än så länge vet jag inte om det är värt ett försök att  fixa till den, eller om man helt enkelt skall satsa på att ta bort den helt. Jag ler ju inte direkt av att se ryggen i spegeln, eller höra någon kommentera den. Det ser verkligen förjävligt ut, och detta skall jag leva med resterande tid livet ut?! Knappast.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om den ser ut som på bilden så är dem ju inget förstörd alls. Ser ju jätte bra ut, bara du som förvärrar allting. Tror knappast du vill lägga ut flera tusen på att ta bort den, för det skapar ju bara mer ärr. Sluta gnäll du, föresten, du haar väldigt sexiga axlar ;) Mohah..

2009-02-18 @ 16:17:11
Postat av: Lövet

vänta tills den verkligen läkt och gå sedan tillbaka till studion och be dom fixa den till dig! tror dom kommer göra det finfint och jag tror absolut inte att du behöver ta bort den! :)

2009-02-18 @ 21:31:34
URL: http://lovdahl.blogg.se/
Postat av: Lilla S

<3

2009-02-19 @ 21:00:19
URL: http://souwa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback